HITY PRO PAMĚTNÍKY, 25. díl: V.A.R.: Prdel Evropy

HITY PRO PAMĚTNÍKY, 25. díl: V.A.R.: Prdel Evropy

Chcete-li v současné nejisté evropské situaci najít nějakou stálici, musíte si pustit Vratislavický Alkoholický Rachot neboli V.A.R. Za chvíli vysvětlím proč, ale před tím mi prosím dovolte pár osobních poznatků.

Mám k VARu vztah, a to nejenom proto, že oni mají vztah k Brnu. Pamatuju si, jak zpěvák Pavel Berun Berger psal na BZ Kern, jak na ně jezdil v osmdesátých letech až sem k nám na jižní Moravu, a pak se vždycky někde válel na mezi a že to bylo krásný (doufám, Pavle, že to moc nekomolím!). Taky vím, že k natočení svého výročního DVD Thrash and Drink till Death (20 Years Alive - Alive jako Nalívej?) si VAři vybrali brněnskou Melodku. Moc dobře vím, jak strašně se mi líbí jejich album Level 6, který považuju za jedno z nejlepších v celý svý bohatý sbírce („Je to pryč, je to pryč, je to pryč…“). A taky naštěstí ještě dobře vím, jak v 90. letech válcovali Hitparádu Martina Hrdinky se svým debutem Personal Destruction, který v těchto časech znovu ožívá (viz výše screen z webu kapely https://www.var-metal.cz).

A teď zpátky k oné jistotě v době nejistot. Jasně, Karel IV. už tady pár let není, a proto se můžeme spolehnout na jedno: že tahle písnička platí už nejenom 30 let, protože od té doby jsme pořád a naprosto spolehlivě – PRDEL EVROPY!!!

Užijte si ten rachot, užijte si V.A.R.!     

 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>