ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024) oznamuje MEMORIAM, DOLD VORDE ENS NAVN a DEADROOTS

ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024) oznamuje MEMORIAM, DOLD VORDE ENS NAVN a DEADROOTS

Aktuálně je v prodeji třetí edice vstupenek za 1500 Kč (+ transakční poplatek). V ceně vstupného je zahrnuto bezplatné parkování v okolí areálu nebo ve městě a stanování zdarma přímo v areálu.

Děti do 15 let (0-14,99) za doprovodu zákonného zástupce mají vstup zdarma.

ZTP mohou zakoupit vstupenky s 50% slevou.

Vstupenky jsou k dispozici u Fox Ticket:

https://foxticket.cz/akce/etef-2024

 

Oznamujeme další tři kapely:

 

MEMORIAM

MEMORIAM je old school death metal! Kapela vznikla jako pocta zesnulému bubeníkovi BOLT THROWER Martinu „Kiddiemu“ Kearnsovi. MEMORIAM i nadále dokazují, že jsou kapelou, která nebude jen tak sedět a hrát na jistotu, protože každé následující album se od těch dalších liší. Poznávací komponenty zvuku kapely jsou vždy přítomny, avšak každé album přináší něco jiného a přitom nikdy neubírá na tom, co dělá z MEMORIAM kapelu, kterou jsou. Nové album „Rise To Power“ (2023) není výjimkou a je dalším skvělým přírůstkem do diskografie.

 

DOLD VORDE ENS NAVN

DOLD VORDE ENS NAVN vznikli z temných základů norské blackmetalové scény. Sestavu tvoří muzikanti z takových legendárních skupin, jako ULVER, DØDHEIMSGARD, SATYRICON a VED BUENS ENDE. Kapela se zrodila z uměleckých záměrů a vytvořila tak mezeru mezi pilíři tradičního black metalu a avantgardního rocku. DOLD VORDE ENS NAVN vydali v roce 2019 své debutové EP s názvem „Gjengangere I Hjertets Mørke“. Jejich první LP album „Mørkere“ se nese v syrové zuřivostí black metalu 90. let a předznamenává novou éru zloby. S každou skladbou přivolávají síly podsvětí a razí novou cestu black metalu, který je stejně zlověstný jako dechberoucí.

 

DEADROOTS

Naposledy jsme měly ve Volyni adolescenty DESTROY! DEADROOTS je věkovým průměrem lehce nad 16 let ještě předčí. Jak se říká, „kámen nepadá daleko od stromu“, platí i pro zakládající členy, jelikož jsou to synové aktivních hráčů kapel SATISFUCKTION, TAEDIFER, INGROWING, LOCOMOTIVE… DEADROOTS skládají vlastní písničky. Jejich hudba stojí na základech poctivého metalu, groovy riffech a mladické nasranosti. V roce 2023 vydali první EP „Trapped“ a letos nahrají své první plnohodnotné album ve studiu Hellsound pod dozorem producenta Honzy Kapáka (BOHEMYST, MASTER´S HAMMER, AVENGER…).

 

Dosud oznámené kapely:

MEMORIAM (death, Anglie)

HATE (death/black, Polsko)

KOLDBRANN (black, Norsko)

NOCTURNAL (thrash/black, Německo)

DOLD VORDE ENS NAVN (black, Norsko)

MASTER (death, USA/Česko)

ALTARS ABLAZE (black/death, Česko)

FLESHLESS (death, Česko)

1000BOMBS (thrash/death, Česko)

RAMCHAT (pagan/black, Slovensko)

REFORE (thrash, Česko)

DEADROOTS (groove/thrash, Česko)

 

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

 

https://www.facebook.com/eteffest/

http://etef.cz/

 

Děkujeme za přízeň!

 

ETEF Team

 

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>