ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024) oznamuje HATE, KOLDBRANN, REFORE + zahájení předprodeje

ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024) oznamuje HATE, KOLDBRANN, REFORE + zahájení předprodeje

Zdravíme všechny fanoušky UG metalu! Doufáme, že se, stejně jako my, všichni těšíte na devátý  ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu! Ten se uskuteční 19.-20. 7. 2024 ve Volyni v areálu koupaliště v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015-2020 a 2022-2023.

1. 11. 2023 byl zahájen předprodej vstupenek. První edice vstupenek byla během dvou hodin rozebrána, druhá je nyní v prodeji za 1300 Kč (+ transakční poplatek 21,50 Kč). Držitelé ZTP mají 50% slevu.

Vstupenky jsou k dispozici u Fox Ticket:

https://foxticket.cz/akce/etef-2024

 

Zároveň oznamujeme první tři kapely:

 

HATE

Nikdo nekombinuje death a black metal tak jako HATE. Čest otevření bran pekelných na soupisku našeho extremního metalového festivalu dáváme této polské mašině, zároveň v roli jednoho z headlinerů.

S neochvějnou zlomyslností a pocitem atmosféry, který je pro kapelu jedinečný, na „Rugii“ (2021), jejich dvanácté plnohodnotné desce, posouvají hranice svého řemesla ještě dál. Po zvukové stránce jsou inspirování především extrémním metalem devadesátých let, black i death metalem, chtějí si uchovat co nejvíce organický zvuk..

HATE jsou ve formě jako nikdy.

 

KOLDBRANN

Nekompromisní, se zády ke světu a divokým šklebem! KOLDBRANN stojí v čele norského blackmetalového undergroundu už od vzniku v roce 2001.

KOLDBRANN je od počátku notoricky známou živou kapelou, která koncertuje s kapelami jako TAAKE, URGEHAL, MARDUK, ONDSKAPT a proráží na festivalech jako Hellfest, Inferno, Party.San a Wacken.

Pod vedením Mannevondových charakteristických přísných vokálů a Kvassových mazaných norských textů dodává KOLDBRANN od prvního dne to pravé „zboží“. S obskurními a jedinečnými riffy, oproštěnými od všech trendů a morových ran. Od syrového a chladného debutu „Nekrotisk Inkvisition“ (2003), až po pestré a osobité „Vertigo“ (2013).

Nyní je na dosah nová kapitola! Po delší době bude na jaře 2024 vypuštěno čtvrté album! Očekávejte neúnavnou ukázku temné disharmonie!

ETEF se opět otřese v základech.

 

REFORE

České thrashové vody jsou poslední dobou velmi silné a mocné. A dotečou i na ETEF.

Old school thrashmetalová síla REFORE čerpá inspiraci jak z evropské, tak z americké thrashingové školy. Kapela svým fanouškům nabídla EP i debutové album „Built to Nothing“ a od svého vzniku pilně objíždí undergroundové kluby a sdílí pódium se známými kapelami (D.R.I., NAPALM DEATH, PRO-PAIN) i open air (Obscene Extreme Festival 2023, Masters of Rock 2023, Czech Death Fest 2019).

REFORE hrají ryzí agresivní thrash metal ve vražedném duchu s chytlavostí, melodií a intenzitou. Rychlá a tvrdá rytmická sekce představuje pro REFORE pevný základ pro znovuobjevení staré školy thrashingu 21. století.

 

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

 

https://www.facebook.com/eteffest/

http://etef.cz/

 

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>