Druhé album SOUL MASSACRE vyjde v sprnu pod Pařátem

Druhé album SOUL MASSACRE vyjde v sprnu pod Pařátem

SOUL MASSACRE z města Havířov vznikli v roce 2014 a od té doby pořádně rozvířili tuzemské deathmetalové vody. Není divu, protože větší část sestavy tvoří muzikanti se zkušenostmi z kapel, jejichž kořeny sahají už do devadesátých let. Stejně jako EP „1000 Ways To Die“ (2016) a první album „Purgatory System“ (2017), také druhé album „Despair Of Human Being“ vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions. Konkrétně 20. srpna letošního roku, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 101. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Oproti albu „Purgatory System“ doznala sestava SOUL MASSACRE změn u mikrofonu a baskytary. Původní vokalistku nahradil bývalý zpěvák ANTIGOD Štěpán a baskytaru má pod kontrolou už skoro tři roky bývalý člen BLACKSHARD Víťa.

„Despair Of Human Being“ bude obsahovat deset skladeb, které byly nahrány v GM Recording. O mastering alba se postaral Tom Porcell z německého Kohlekeller Studio, který v minulosti spolupracoval například s ABORTED nebo BENIGHTED. Obal na album nakreslil indonéský umělec Rudi Gorgingsuicide, jehož práce bude tuzemským fanouškům známa ve spojitosti s FLESHLESS.

První hudební ukázky z alba již brzy.

Jak jednoduše sehnat Pařát čti ZDE

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>