Death metalová pečlivost jménem Diligence

Death metalová pečlivost jménem Diligence

Renomovaného rockového redaktora Jardu Špuláka můžete znát už z počátků Rock & Popu; ano, to je ten, který spolu s Korálem sestavil dnes už kultovní encyklopedii Ohlasy písní těžkých, a taky ten, co napsal řadu textů pro brněnskou Dogmu Art. 

Aktuálně má na svém rockovém kontě článek týkající se pražské death metalové brigády DILIGENCE, o níž jsme Vás již průběžně informovali, a který si můžete přečíst na webu Novinky.cz

https://www.novinky.cz/kultura/476400-skupina-diligence-mame-radi-kontrasty.html

... „a potom od přátel dostala na kazetě nahrávku kultovní americké skupiny Death. Ta jí otevřela cestu k death metalu.“

Kterak symbolické! Přesně v den, kdy vyšel inkriminovaný článek, jsem v brněnském Bontonlandu (Velký Špalíček) sehnal CD s příznačným názvem Symbolic ... od kapely Death. Fakt Symbolic! 

Pakliže jste s kapelou Diligence ještě neměli ušní čest, pak vězte, že dle názoru našeho redaktora Dědka hraje famózní death metal, a máničky pozor, ten nekompromisní growling tam chrchlá žena! Aneb kam nemůže čert... i když ... do metalu vlastně může. ;-)

Všechno důležité najdete ve zmíněném Špulákově článečku, a kdybyste náhodou projevili zájem o aktuální CD s názvem Abundance In Exertion, pak vězte, že k dostání je i ve zmíněném brněnském Bontonlandu. 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>