CHRISTOFFER: Příběh čtvrtý – Jak jsme se znovu sešli (2022)

CHRISTOFFER: Příběh čtvrtý – Jak jsme se znovu sešli (2022)

Tož tenhle hank na Kraví horu bych Vám nepřál šlapat. A ještě se šesti lahváčama v igelitce. Zatímco kytarista a basák si to v klídečku vyjeli svými osobními terénními vozy (myslím, že se tomu říká SUV – sportovní užitkové vozidlo, Honda atp.), já šel mezi těmi roztomilými zahrádkami fakt pěšky. A nelitoval jsem, bylo mi tam krásně – zahrádky, chatičky, mezi nima cestičky…objala mne obloha.

No nicméně ve zkušebně samotné už auta nikomu nepomohla, tam už musel každý za sebe.

Poté co jsem vyšel ten obrovskej kopec a zhruba hodinu a půl čistého času hrál na jeden až dva šlapáky (chilli stehna v prdeli), správně poznamenal basák Hajdys, že teď budu chodit jak vomrdanej kačer. A měl pravdu – vykročil jsem s nohama do O jak vomrdanej kačer. 

No prostě ve zkušebně byla výborná nálada, Hugo vestoje ladil o sto šest set šedesát šest, basák Hajdys vyvalenej na gauči a já krásně zděšenej za bicí soupravou. Christoffer po 30 letech!!!

Já vím, tohle není nijak zvlášť vtipná povídka, nicméně pro mne je velmi cenná. Dokázal jsem změnit svůj život, trochu se někam pohnout (doslova), a to není málo – není málo potkat se s kamarády po 30 letech.

Tady Dědek.

 

Fotogalerie

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>