CHLAD vydávají 22. září své debutové album "Morana" na CD

CHLAD vydávají 22. září své debutové album "Morana" na CD

CHLAD je kapela, v níž se sešli tři členové formace VIRTUAL VOID, která zapustila kořeny už ve druhé polovině devadesátých let.
Trojice muzikantů z CHLAD se rozhodla tvořit pomalou, zádumčivou muziku a zpívat o smutných věcech, což je probudilo z negativní letargie směřující k hibernaci VIRTUAL VOID, a opět nastartovalo tvůrčí činnost. Styl, jakým tvoří syrovou, špinavou a nekomplikovanou hudbu s českými texty, je zcela odlišný od přeprodukovaných nahrávek s umělohmotným „dokonalým” zvukem, jakých je všude plno.
Naopak kapel hrajících podobně jako CHLAD, je v Česku minimum.

Pokud si libujete v poslechu REVEREND BIZARRE, MONOLORD nebo PENTAGRAM, pak je dost pravděpodobné, že vás umane také hudba CHLAD, jejichž první album „Morana“ již letos vyšlo na LP a MC. Pro sběratele je tedy řadě je tedy CD, k jehož realizaci dojde 22. září prostřednictvím Pařát Productions. Předobjednávky budou v Pařátshopu spuštěny ke konci srpna.

Někteří z vás si třeba vybaví, že se nejedná o první kooperaci CHLAD a Pařátu. Již v únoru 2021, tehdy ještě především v magazínu Pařát, vyšla kompilace CHLAD / “MMXX – MMXVIII”, na níž je zaznamenána kapelní tvorba z let 2018-20.
Křest alba „Morana“ se uskuteční ve Frýdku-Místku v den vydání CD, tedy 22. září. O tom zase příště!

Parat Productions website:  
www.paratshop.cz

Parat Productions on Facebook:  
www.facebook.com/ParatMagazine

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>