Československý Rockfest v Brně!

Československý Rockfest v Brně!

Život občas přináší nejen malé, ale taktéž velké radosti. Pro mnoho z nás je určitě jednou z těch velkých i velice čerstvá informace o Československém Rockfestu, který se bude na fotbalovém stadionu Za Lužánkami konat v sobotu 8. června 2019 při příležitosti výročí 30 let od Sametové revoluce. 

A když vzpomínka na revoluční rok 1989, tak samozřejmě z dramaturgického hlediska právě kapely onoho pověstného přelomu 80. a 90. let minulého století, představující absolutní čs. špičku zejména metalu a hard rocku nejen té doby, kdy byla tvrdá rocková muzika spjata s obrovským zájmem fanoušků i (mas)médií, ale až do časů dnešních.  

Co jméno, to perla, dvě ze Slovenska, zbytek tuzemský, z toho 3 brněnské: Citron, Láďa Křížek, Tublatanka, Aleš Brichta, Vitacit, Kern, Titanic, Metalinda, Tanja…a Futurum s Romanem Dragounem. Ano, podobně jako na debutové Jandově Rockmapě, která vyšla nedlouho před revolucí, doplňovala kapely žánru hard & heavy jediná „měkce“ rocková (Pohoda), i tady budou mít hard rockeři a metalisti měkčího souputníka, a to v podobě klávesového rocku značky Futurum. 

Mno, myslím, že tato akce, jejíž hudební produkce začíná už ve 12 hodin (vstup do areálu od 11) bude mít pořádné grády, a pakliže bude příznivá cena vstupenek a vyjde počasí, myslím, že může být v Brně „plnej dům“. 

Veškeré další informace o tomto unikátním festivalu se Vám samozřejmě budeme snažit na našem webu přinášet průběžně a včas, protože akce takového kalibru se vskutku neděje každý den. 

Rockerky a rockeři, tužte se a těšte se! 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>