Černý black na černém vinylu

Trojice – a rozhodně nemohu napsat svatá, protože žádní svatoušci to fakt nejsou – s názvem ENTRAILS patřila na přelomu tisíciletí k tomu nejlepšímu, co u nás v oblasti relativně melodického, ale současně velmi nekompromisního black metalu vzniklo. Však ji taky tvořily01.jpg dnes již slavné osobnosti nejen brněnské, ale i světové metalové scény – Petr Blackosh Hošek, Igor Hubík a Martin Marthus Škaroupka. A jejich domovské skupiny zde snad fakt nemusím vyjmenovávat...

Vydařené, a vlastně jediné album Serpent Seed, které tomuto projektu v roce 1999 vydala známá značka Leviathan Records, přichází nyní k našim černým duším na černém vinylu a s novým černým obalem! Tentokrát se o to postaralo vydavatelství Nasphyr – Personal Demon Records (nasphyr.cz). 

Album vychází v čisté podobě původní tvorby Entrails, tj. oproti CD bez tří bonusů (coverů z dílny souborů Exorcist, Crux a Root), ale to je logické, a z hlediska vinylu i dobově koncepční, jelikož vinyly vždy obsahovaly narozdíl od bonusových CD „pouze“ základní materiál. Do doby černých elpíček se tak naopak vracíte se vším všudy! 

8 výrazných songů jako třeba titulní Serpent Seed, Sacrificial Circle anebo Victory Of Darkness (tato s Big Bossovým textem) si tudíž nyní můžete poslechnout v černočerné atmosféře vznikající spojením barvy hudby, elpíčka a navíc lze předpokládat, že si k poslechu spousta fanoušků prostě a jednoduše zhasne :-)

A že se jedná o muziku, která i po letech opravdu stojí za to, dokazuje nejen recenze (původního CD) na mortemzine.net.  

LP s vnitřní kapsou, vydané v limitované edici 333 výlisků, můžete za cenu 300 Kč + poštovné objednávat na mejlu info@nasphyr.cz, přičemž bližší informace i ukázky můžete vstřebávat rovněž na následujících adresách:

blackosh.com
facebook.com/NasphyrPersonalDemonRecords

ukázky: blackosh.bandcamp.com/album/serpent-seed

vinyl-1.jpg

vinyl-2.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>