Brněnský úder mistrova kladiva se nezadržitelně blíží - koncert vyprodán!

Brněnský úder mistrova kladiva se nezadržitelně blíží - koncert vyprodán!

Brněnský koncertní návrat black metalových MASTER’S HAMMER, kteří se stali navěky slavnými již svou debutovou deskou Ritual, zažije v sobotu 7. října 2017 klub Fléda. 

Kapela, která ač začala před pár lety vydávat další úspěšné řadové desky, ale u níž se už skoro nevěřilo, že bude ještě někdy viděna naživo, vystupuje v současné době nejen po celé Evropě (nejbližší potvrzené akce jsou kromě Brna též v Německu, Nizozemí, Finsku, Polsku či USA), a to v sestavě v čele s lídrem Frantou Stormem Štormem, jehož doplňují mimo jiné takové veličiny tuzemského černého kovu jako Vlasta Henych nebo Blackosh. 

Čtvrtstoletí koncertního půstu způsobilo po kapele obrovský hlad – jak patrno z titulku, brněnské vystoupení Master’s Hammer společně s tělesem Umbrtka je vyprodáno!  

A kdož na koncert nepůjdete (asi jako Dědek, který v celým svým životě nechává takřka všechno na poslední chvíli, a tak si samozřejmě nestihl koupit lístek ;-))), pakliže máte zájem, můžete zhlédnout velice kvalitní, více než 20-minutový záznam (sestřih) z pražského Futura z června letošního roku - viz. odkaz.

Aktuální informace o kapele je možno čerpat na jejích oficiálních stránkách mastershammer.com

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>