BOLEST Z NIČEHO  aneb STAREJ KERN? – BLÍZKO NÁS MÍSTO MÁ

BOLEST Z NIČEHO aneb STAREJ KERN? – BLÍZKO NÁS MÍSTO MÁ

Ještě nikdy jsem nenapsal žádnej článek takovým hrubým způsobem jako tento, leč v životních dějinách je to někdy holt nutný. Kterak praví titulek tohoto článku, mám bolest z ničeho, což je taková slovní hříčka, a na tomhle místě platí, že to je bolest z neexistence starého Kernu.

Původní sestavo Kernu (Kronku, Machato, Karásku a bří Vodičkové), vy zasraní pitomci, jak dlouho chcete čekat? Jak dlouho chcete pokoušet osud, než se na Vás nasere a než se na Vás vysere? Jak dlouho chcete pokoušet osud jménem Mistr Čas???

Ano, taky nejsu s každým nejraději, ale Vy jste se jednou stali veřejným statkem, a tudíž máte jistou odpovědnost – odpovědnost vůči fanouškům, kterým jste na jednu stranu dali nádherné skladby, ale kteří Vám na oplátku dali svoji přízeň, a tím Vás „udělali“. Bez fans byste nebyli nic, vůbec nic, a Alberte, bez fanoušků Kernu by ani na ten Tvůj Alband nikdo nechodil. A třeba Karlosi, věř tomu, že tenhle článek není na houby a že zdejchnout se někam do prdele je taky dost velkej muzikantskej alibismus. (Tak, a teď mám v prdeli vztahy i s Karlosem, he he.)

Kurwa, vezměte za to společně jako za starejch časů, stačí jedinkrát v roce, budete mít totálně vyprodáno, ale o to nejde – jde o to, že uděláte radost svým příznivcům, s nimiž jste tu společnou radost sdíleli mnoho let. Á propos, teď to řeknu fakt brutálně – taková vzpomínka těsně před smrtí není úplně k zahození, že? :-)

Koho (bigbítový) Pánbů miluje, toho (metalovým) křížem navštěvuje. Vy kluci z Kernu máte to štěstí, že ten Bigbítový Pánbů je teprve na cestě, a zatím Vám ani mně kříž neukázal. Ale on nebude čekat furt, na to nemá čas – Mistr Čas. Já Vás taky miluju, skoro celej svůj život, nicméně u mě máte aspoň jistotu, že i když su na cestě, že nejsu a nikdy nebudu Pánbů. :-) Ale doufám, že Vás aspoň vyburcuju, jako že se Dědek jmenuju.

Některé slavné tuzemské kapely se už v původní sestavě nikdy nesejdou: Citron – Jindra Kvita, Standa Hranický, Radim Pařízek… Tublatanka: Ďuro Černý… Titanic: Milan Hanák, Zdeněk Černý…

Vy ještě máte tu šanci - nepromarněte ji, prosím.

Tady Dědek.

P.S.: Vždyť, Kerne, vlastně sis to sám v těch slavných 80. letech předpověděl, že Blízko nás místo máš…

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>