Blízká setkání metalového druhu vol. 18

Blízká setkání metalového druhu vol. 18

Technická poznámka: jak už jste asi v poslední době zjistili, aktuální program televizí se někdy rozchází s dopředu avizovaným TV programem. Prosíme tedy, případné změny sledujte online.

Tož zas pár tipů, jak koukat na telku, tentokráte však jen pár větami, a pár doufám milými odstavci.

Páteční flám 3. dubna můžete v osm hodin začít dalším dílem olympické historie, tentokrát s alby Prázdniny na Zemi nebo slavnou Ulicí („Zase půjdu dlouhou ulicí“...). Následuje Pink Floyd v Pompejích, a kdo by chtěl ještě trochu změnit žánr, může si užít Televizní písničky a songy Pavla Šruta, mj. jak známo dvorního textaře Michala Prokopa. Vše ČT Art.

A další den, v sobotu večer v hlavním vysílacím čase to na stejném kanále vybuchne jménem Rolling Stones – Live In San Jose 1999. Takže na ten koncík už nejezděte, panč to bylo před dvaceti lety, ale hezky si ho užijte doma.

V úterý 7. 4. 21.50 (a pořád se bavíme o Artu) si můžeme dát opáčko z akce vpravdě (ne)opakovatelné „Ahoj, Ostravo!“, kam v roce 2003 Jarek Nohavica sezval vyznamne Ostravaky včetně Citronu ještě se Standou Hranickým.

A kdybyste chtěli zavzpomínat na „dětská léta“, tak v pátek 10. 4., tentokrát pro změnu na ČT1, můžete od 22.30 zhlédnout jubileum Karla Vágnera „Hej, mistře basů!“

No a o blížícím se víkendu to bude chtít už zase basu, takže zatím se loučím, čau! Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>