Blízká Setkání Metalového Druhu vol.14

Blízká Setkání Metalového Druhu vol.14

Vážení přátelé, Vánoce, Vánoce přicházejí ... přicházejí Scorpions, Queen a Kabát! 

Ano, zní to možná neuvěřitelně, ale nejsilnější ve Vašem krku nebude zaskočivší kostička z kapra, ale hlasivka vyprahlá ze svátečních zpěvů. Tedy rozuměno vyprahlá nikolivěk z nedostatku, z pouště a pláně, ale naopak vyschlá z přemíry hlaholu, možná i na mollu zpěvů. 

Všimněte si prosím, kolik rockových zážitků se na nás chystá. 

Tož v sobotu 28. prosince 2019 ve 20.20 na ČT ART můžete zřít Moment of Glory živě v Hannoveru – společný koncert Scorpions s Berlínskými filharmoniky. 

Na Silvestra 2019, in concreto ve 21.25 opět na ČT ART Kabát a Noc v Edenu – 30. výročí existence skupiny, která začínala singly v Rockmapě typu Koleda, koleda, a na Ultrametalu měla Za trest a Má jí motorovou, a my s ní máme unikátní fanzinový rozhovor z roku 1993, který brzy zveřejníme!!!

22.45 na témže kanálu Queen a Magic Tour v Budapešti z roku 1986! Koncert za železnou oponou, leč jak vím z vlastní rodiny, do Maďarska se Češi a Moraváci sjížděli nejen na koncerty třeba i Iron Maiden, ale též nakupovat desky, jež pak prodávali na burzách v Brně, a to u Janáčkova divadla i za Lužánkami.  

A k tomu všemu další hudební TV bonusy, jako třeba AG Flek a Hradišťan, Hradišťan a Spirituál Kvintet, Elvis Presley, Aneta Langerová s Janáčkovou filharmonií Ostrava, Colours of Ostrava Radegast Czech Stade 2015 a tak dál a dál a dál. A teď hledejte, hledejte, hledejte a hledejte... 

Jo a nezapomeňte prosím na METALOVÉ VÁNOCE v Semálu, tam se sejdeme!  

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>