Argentiští power metalisté SOUTHERN FORCE se novým singlem "Gospel Of Truth" vypořádávají se sektářskými bludy

Argentiští power metalisté SOUTHERN FORCE se novým singlem "Gospel Of Truth" vypořádávají se sektářskými bludy

V sobotu 15. července vydali argentinští power metalisté SOUTHERN FORCE nový singl s názvem „Gospel Of Truth“, který vypráví příběh vůdce sektářské skupiny, který svým stoupencům slíbí, že budou nadřazeni ostatním, ovšem v některých detailech vyjde najevo, že se všechno děje výhradně pro jeho vlastní prospěch, skrytý za falešným altruismem.

Ve světě existuje značný počet sektářských skupin, které lidi využívají a snaží se je různými způsoby ovlivňovat a zotročit. Mezi jejich manipulativní techniky patří falešné přísliby rychlého zbohatnutí, prostřednictvím pyramidových her, teoriemi nadřazenosti nad ostatními nebo tématy spojenými s náboženstvími. Podle těchto falešných proroků každý argument, který nezapadá do jejich představ, je klamný a nežádoucí.

SOUTHERN FORCE je argentinská power metalová kapela, kterou roku 2016 založil kytarista Ricardo Recofsky a kterou dále tvoří bubeník Raúl Sciarrillo, klávesista Franco Donatti a zpěvák Pablo Locles. Pablo v kapele Juan Sáncheze, který se ke kapele přidal v roce 2019 a v polovině roku 2022 a z osobních důvodů kapelu opustil. Kapela vydala spolu s Juanem jejich první EP "What Have We Done?" v březnu 2020 a v srpnu téhož roku jejich debutové album " Since The Beginning Of Time". SOUTHERN FORCE pravidelně koncertovali napříč Argentinou včetně festivalů společně například s brazilskými DR.SIN. 10. května 2023 kapela vydává svůj první singl s Pablem za mikrofonem s názvem "Freedom Slave" a připravuje se na živá vystoupení v průběhu června a července. 15 července kapela vydá svůj nejnovější singl „Gospel Of Truth“. Hudba SOUTHERN FORCE je spojením důrazných kytarových riffů, intenzivních rytmů a chytlavých melodií, interpretovaných mocným Pablovým hlasem, který dodává textům potřebné emoce. SOUTHERN FORCE vyzývá posluchače postavit se nespravedlnosti a   uvědomit si výzvy, kterým dnešní společnost čelí. Jejich zapálenost pro muziku, její poselství a síla utvořily ze SOUTHERN FORCE kapelu, kterou je třeba počítat v rámci argentinské power metalové scény, ale i v globálním měřítku.

Instagram: https://www.instagram.com/southernforceband/
Facebook: https://www.facebook.com/SouthernForceBand
YouTube: https://www.youtube.com@SouthernForceOfficialChannel


Web: https://southernforce.com.ar/
Twitter: https://twitter.com/ssouthernforce

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>