Arakain a Kryptor na společném turné!

ARAKAIN: TTT & $ - KRYPTOR: OSS™

Thrash?? Řež??? Lístek řeš!!!

Vážení přátelé, máte pocit, že je tady spousta ruskejch havranů? A že prděj na  tuzemskej metal? Pak zaměřte pozornost na tento náš článek, neboť ten je ryze českej.ara.jpg

Český metalový svět se vrací do počátků 90. let a spojuje jednu legendu s druhou. A vzpomíná na doby takřka ztracené. A na anketu Černá vrána, která disponuje jednou zásadní prioritou: nikdy v ní nezvítězil Kája!

Společné turné českých thrash metalových pražských andělů zovaných ARAKAIN & KRYPTOR bude mít zcela unikátní koncepci. Áčka odehrají vždy dva dny po sobě po jednom akustickém a jednom thrashovým nářezu. Saďouři Kryptor je doprovodí vždy druhý den v jejich elektrickém pojetí. Aneb jak praví klasik cizoložník: „Jednou tam a pak rychle ven!“

Jelikož jsem obě kapely zažil v dobách jejich mediálních začátků, dovolte mi prosím dvě kontextuální citace na dané téma, ježto se nemohu ubránit dojmu, že toto turné může být velmi, velmi vzrušující:

„Od vlasů po prsty u nohou / mezitím se dlouze zastavím / potom zas a zas a nanovo / stokrát, až do smrti z únavy.“ Na což plynule (a nevinně a zcela decentně) navazuje druhý text:  „Nikdy nikdo nespatří / ty erotické scény / neviditelné / jak lůno cudné ženy.“ Jsme otroci? – Jsme otroci a současně strážci času.  

ARAKAIN & KRYPTOR!  Thrash?? Řež??? Lístek řeš!!!

Všechny další informace vyplývají z plakátu, který samozřejmě přikládáme, a připojených odkazů.

arakain.eu/info/
facebook.com/KryptorOfficial/

Pro METAL-LINE sestavil Dědek.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>