ALLMARA vydává druhou desku s názvem Brána!

ALLMARA vydává druhou desku s názvem Brána!

Hudební skupina Allmara si pro své posluchače připravila žhavou novinku. Po bezmála čtyřleté práci na nových skladbách vychází dlouho očekávaná deska nesoucí název BRÁNA! .

Celý koncept desky je soustředěn na výchozí bod a tím je brána, jak už název naznačuje. Brána, jako pomyslný most, portál či cokoliv si dokážete představit. V dnešní době, která je hrozně uspěchaná, plná stresu, starostí, honbou za bohatstvím a kdo ví čeho všeho, se Allmara rozhodla, že vytvoří nějaký pomyslný únik mimo dnešní dobu- realitu. Každá jednotlivá skladba nás proto zavane někam jinam, do jiné situace, do jiné reality a každý si může ve skladbách najít to svoje.

Deska byla nahrána ze začátku roku 2023 ve studiu Allmara.

Deska obsahuje 11 skladeb. Mimo jiné i skladby, které Allmara vydala jako singly společně s videoklipem. Nutno podotknout, že album obsahuje i velmi oblíbenou skladbu Valkýry, která se umisťovala na vysokých příčkách v hudebních hitparádách na internetu.

Křest desky proběhne 8.7.2023 v Sekeřicích na Hliňák festu, kam kapelu již třetím rokem pozvali pořadatelé Zdeněk Svoboda a Aleš Lachman. Album BRÁNA! vychází 8.7.2023 na CD, na YouTube kanále Allmary a na vybraných streamovacích internetových platformách.

Skupina Allmara působí na české hudební scéně již šestým rokem. V roce 2019 vydává svoje první plnohodnotné album Hrr na zábavu. Album bylo pokřtěno v rámci Allmara Open Festu 2019. V roce 2020 po odchodu Josefa Havíře nahrazuje post zpěváka Jan Chobotský, který je zároveň i novým textařem Allmary. V roce 2021 střídá post kytaristy dlouholetý kamarád Martin Kuklík, se kterým do Allmary přichází i možnost výroby a produkce vlastních videoklipů. Kapela vydala od roku 2021 pět nových skladeb společně s videoklipy. V roce 2022 vydává Allmara skladbu Valkýry, která se těší velmi pozitivního ohlasu nejen mezi příznivci této kapely, ale i mezi posluchači, jenž Allmaru doposud neznali. Valkýry se umístily na vrchních příčkách hudebních hitparád a byly zařazeny do hlavní rotace na Rádiu Hey. V roce 2023 vydává Allmara druhé album nesoucí název BRÁNA! , které obsahuje pět zmíněných singlů a šest novinek. Křest alba BRÁNA! se uskuteční 8.7.2023 na Hliňák festu v Sekeřicích u Jičína, kam Allmaru již potřetí pozvali kamarádi a pořadatelé festivalu Zdeněk Svoboda a Aleš Lachman. Zdeněk Svoboda mimo jiné bude i kmotrem desky. Kapela každoročně vystupuje na hudebních festivalech, nejrůznějších slavnostech a na hudebních akcích zábavového ražení.

allmara.cz

Allmara | Vlasim | Facebook

Allmara (@allmara_official) • Fotky a videa na Instagramu

Allmara | Spotify

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>