Aktuální dočasný seriál No.15

Aktuální dočasný seriál No.15

...aneb jak se rozvolňujeme. Inu, důsledky rozvolňovacích programů se zcela logicky projevily i v muzice nejen metalové. 

Dříve též rocková zpěvačka JANA PETRŮ prý nechala přetextovat jeden ze svých největších hitů, který nyní ponese název: UŽ – JÉÉÉ - JSEM VOLNÁÁÁ!!!

Vláda rozvolnila hranice, ostatní státy ovšem nikoliv. Pro uklidnění davů se prý ovšem bude na hranicích vysílat skladba skupiny OLYMPIC Prázdniny na Zemi. 

Bohužel, pořád platí, že vnitřní prostory restauračních zařízení jsou, ou, takřka na zřícení. Pouhá okénka, vydávající milovaný pěnivý mok, vyhrávají alespoň útěšný song OKNO MÉ LÁSKY. 

Světově proslulá zdravotnická organizace stále trvá na zákazu jakéhokoliv šíření písně Arakainu & Lucie Bílé s názvem DOTYKY. 

Dle doposud velice utajovaných informací natáčí jistý slavný režisér komplexní dokument o koronaviru, jehož úvodní znělkou bude šlágr kapely Tōrr s příznačným názvem Život a smrt.  

Držitel 3 Zlatých Slavíků pan Dalibor prý připravuje na rok 2021 vzpomínkový koncertní program s názvem „Hráli jsme rouškovanou, vždyť to znáš“.  

Informace agentury „A“: V roce 3120 prý ze dveří jisté nejmenované nemocnice vypadl KOSTLIVEC, u něhož byl zjištěn koronavirus. Všichni, kdo u toho byli, umřeli na infarkt myokardu. 

Ze sportu: 

Jako oficiální olympijský sport byl na žádost organizace koronaviru stanoven Anální alpinismus, ježto tudy se prý nejlépe šíří. 

Fotbalová federace světa rozhodla o změně tvaru stávajícího míče na tvar koronaviru, neboť pokud bude mít balón trčící čudlíky, prý se bude na hřišti hůře šířit. (A trčící čudlíky prý v šatnách ocení i federace fotbalistek.) 

Ovšem pozor, na závěr přichází nejenom dílčí, ale komplexně pozitivní zpráva od skupiny Citron, která říká: ZASE DÁL, neb nad námi stojí BIGBÍTOVÝ PÁNBŮ. 

Mějte se fajn, jak jen to jde! Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>