3 OTÁZKY PRO... ŠELMU HEINRICHA Z OCELOTU:  BORDELL ROLL  aneb  KDYŽ SE OCELOT SROLUJE

3 OTÁZKY PRO... ŠELMU HEINRICHA Z OCELOTU: BORDELL ROLL aneb KDYŽ SE OCELOT SROLUJE

Jelikož se blíží tradiční Metalové Vánoce v Semálu, nemohl jsem vynechat taktéž tradičního šprýmaře z Ocelotu – pana Jindru Heinricha von Novotného, šelmu to z džungle znojemské i přilehlé. Tento pán totiž prýští, opravdu prýští, a můžete hádat čím vším. V rámci rozhovoru se navíc rozvinul velmi zajímavý jazykový kousek, nad nímž by jistojistě zaplesala i nejmenovaná jižanská akademie věd. Vážení čtenáři, konec vědátorství, všechno zvíte - je tady JINDRA HEINRICH NOVOTNÝ se svým mohutným OCELOTEM!

 

Ahoj, Heinrichu,

zajímalo by mne, jestli na Metalových Vánocích 2023 uděláte v Brně víc "BORDELL" anebo "ROLL"?

Ahoj Dědku!

 

To je opravdu velmi zajímavá otázka, ale dokážu na to určitě odpovědět. A je to velmi jednoduché - v naší dodávce je od minulého koncertu pořád ještě bordel. I přes zákaz kouření jsou plné špačků různé kelímky a plechovky od piva, a proto je jich ještě víc na podlaze. Mezi tím se nachází třeba plátky okurek z baget, celofány, rozšlapané bagety, křupky a brambůrky. Mikiny polité pivem plus sedadla nasáklá kořalkou tak nějak příjemně páchnou, znáš to - jako když se po ránu jde uklízet hospoda. Mně se to nechce smejčit, tak to nechám tak a budeme s tím jezdit do té doby, než bude dodávka plná odpadků. Když se budou chtít hudebníci kochat ubíhající krajinou, tak budou z oken koukat škvírami mezi kelímky a plechovkami. Před námi je ještě měsíc hraní, tak to se v pohodě dodávka naplní. Takže podtrženo, shrnuto - bordel si přivezeme s sebou do Semilasa na Metalové Vánoce. Odtud pokračujeme ještě do Bratislavy do Randálu a tam nabereme další várku. No a Roll bude taky. Většinou se po takových náročných koncertech srolujeme jedna báseň. Takže vidíš, že vlastně ta dvě slova nelze od sebe oddělit. Bordell Roll.

 

V masmédiích a na prosekturách se proslýchá, že prý v rámci MV 2023 budete mít na pódiu instalovány trysky, z nichž bude při skladbách Kurva z paneláku či Nakaženej prýštit krev nevinných panen? Tomu nemohu uvěřit. Co je na tom prosím pravdy?

 

Říkáš krev nevinných panen? To je divný obrat, to vypadá, jako by se ostatní panny něčím provinily??? To si nějak nedokážu představit, to mi budeš muset někdy vysvětlit, jsem nějakej natvrdlej. Tak se mi zdá, žes milý Dědku četl Čachtickou paní, že jo? Né né, ty si vlastně sledoval náš videoklip s naším perfektním chirurgickým zákrokem, aha. Tam sice stříká hodně krve, ale je to pořád málo. Ten pacient v klipu se pak zvedl a utekl, takže jsme ho dokonale vyléčili a operace se povedla. Na našem koncertě však žádná krev stříkat nebude, ber to tak, že bychom zasvinili celé Semilasso a všude by byl hroznej bordel (zase). Dokážeš si představit fanoušky zmatlané od červeného barviva, jak jedou třeba v šalině? Nevím, kde si četl něco o stříkání - kdo ví, jaké nemravné časopisy si kupuješ, pak se ti to v hlavě pomíchá a svedeš to na nás. Čtenáře musím opravdu ubezpečit, že nejsme takový dobytek, jak zde vykresluješ - každý den se pravidelně sprchujeme a příjemně voníme. Ale jenom do té doby, než nás někdo polije pivem. Tvoje informace jsou tedy zcela nepravdivé a tím jsem je naprosto vyvrátil.

 

A z hlediska repertoáru - údajně se v Semálu budete Válet se Starými čůzami? Anebo snad přibude některá nová - z chystané další řadovky?

 

Třetí otázka už je trošku slušnější, lepšíš se! Můžeme v podstatě přehrát tři poslední alba plus nové, které ještě není natočené, ale to za pětačtyřicet minut logicky nelze stihnout. Určitě však některé nové vály uslyšíte. Prozradím třeba - Volání vlků, Otvor v břiše, Krysy hladový, Rockomotiva.....Pokud se týká Válení, tak to se teprve uvidí, jestli to dáme, ale samozřejmě se můžeš válet při našem koncertě. Vymezíme ti na stage plac a píseň dostane nový název : Dědek se válí! "Dědek se válí, a to je fakt pecka, vysmahl nám všechen rum a nebude recka."

Milý Dědečku, děkuji za otázky, doufám, že jsem odpověděl správně. Tvůj vnouček Heinrich.

 

Za krátký rozhovor až na krev děkuje Dědek.

 

P.S.: Heinrichu, vysvětluji: Panny se dělí na vinné a nevinné - vinné jsou ty, které pijí víno, a nevinné ty, které pijí pivo a rum. Tož si pak v Semálu vyber, teda jestli nějakou najdeš ;-)

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>