10 let Metal-Line a k tomu nový web!

10 let Metal-Line a k tomu nový web!

10L

DESET LET METAL-LINE

†31. 8. 2007 – *31. 8. 2017

Vážení metaloví a rockoví přátelé,

pakliže Vás něco při vstupu na naše stránky trklo, nebyl to čert, třebaže by byl pro tvrdou hudbu asi dost příznačný. Byl to „jenom“ nový vzhled našich stránek, ale co čert asi chtěl, pracoval na něm náš webmaster Míťas s kamarádem Nowajou. Jim patří obrovský dík, protože místo aby se váleli někde na mezi (jak by řekl Slávek), tvrdli u počítače. Ehm, možná stihli oboje. 

No zkrátka jsme si řekli, že bychom se tou hudbou mohli už konečně začít živit, tož tak. ;-))) Takže co Vás vlastně čeká? – A stručně! 

1)    Druhá dekáda s námi, budete-li chtít. Ta první utekla strašně rychle, ale o to víc nám buší metalové srdce: 31. 8. 2007 – 31. 8. 2017. Míťasovi bylo čtrnáct, když to založil, pak překecal svýho strejdu (Dědka), aby mu sem něco napsal, no a později přibyl kamarád Medyed. 

2)    Doména www.metal-line.cz zůstává stále stejná - jak jste již poznali - takže v žádném případě nemusíte vytahovat „rádio“ (odvozeno od slova „rád“), ani nic jiného, abyste museli přelaďovat na jinej (k)anál. 

3)    Všechny dřívější články naleznete i zde, byť v jiném vzhledu. V záhlaví zůstává jako základní zelená, kterou máme už 10 let a letos je prý barvou roku. (Hmm, není špatné být v metalu barevně deset let napřed, he he.) 

4)    A propos, nový vzhled - ten postaven jest v zásadě na 3 platformách: za prvé dvousloupcové řazení článků, které je dynamičtější, za druhé přívětivější pozadí pro oko (nebudete si muset kupovat brýle v osmdesáti, ale až v devadesáti, tedy pokud se toho dožijete), a za třetí pro Vás jako třešničku chystáme ještě úplně nové logo s možná (ne)čekaným sloganem, fuj.

5)    Nový web přináší řadu nových, dnes již obecně moudrých funkcí: např. vyhledávání, nejčtenější články, a také nové přehledné uživatelské menu. Statistika nejčtenějších článků se počítá od zrodu nového webu, celková návštěvnost (TOPLIST) je včetně původní stránky. Úplnou novinku je vnitřní struktura webu, která Vám umožňuje z konkrétního článku díky tzv. horním Záložkám lehce a komfortně přecházet do dalších tématických rubrik jako např. Rubriky kapel nebo Reporty, takže pokud Vás zaujme třeba report nějaké kapely, můžete si jediným klikem přejít na přehled všech článků o ní apod. Možná oceníte hned, možná později.  

6)    Bohužel, všechno dobré je rovněž k něčemu zlé, takže s novým webem také něco ztrácíme. Ne že bychom chtěli, ale technicky zkrátka musíme. Tudížto v rámci nového webu bohužel nenajdete původní komentáře pod články, odeslané do 31. 8. 2017. Co případně napíšete na novém webu, bude samozřejmě již bez problému Váš podpis na tomto světě. :-)

7)   Taktéž s ohledem na změnu barvy pozadí (ze zelené na světlou) se Vám nebudou zobrazovat nadpisové titulky dosavadních článků psané světlou barvou. Chilližto pakliže byste měli pocit, že Vám u určitého článku cosi v nadpisu chybí, označte to prosím svojí vlastní myšičkou, a věřte, že ona Vám ihned zjeví svoje tajemství...

8)    A ještě jedna drobnost: tzv. vnitřní odkazy, tj. pokud jsou v určitém článku odkazy na jiný článek našeho webu, nebudou fungovat, poněvadž se změnila celková struktura našeho webu, a původní interní adresa těch článků už neplatí. Článek se sice neztratil, na našem webu pořád je, ale holt někde jinde, takže já osobně když nevím doslova kudy kam, použiju buď Záložky nad článkem, anebo když su už úplně v prdeli, dám Vyhledávání (anebo rezignační rum). 

9)    S pomocí všech Vás vstříc černým zítřkům! - No a s dovolením nechť na závěr jest použita parafráze líbezného sloganu z brněnské Kapucínské hrobky: „To co jste Vy, byli jsme i My / To co jsme My, budete i Vy.“ U nás platí: „To co jste Vy, tak to jsme i My! Co budete i Vy, to budeme i My!“  DĚKUJEM! Podepsán Váš...no však víte. ;-) P.S.: Proč končíme devítkou? Ehm, není devítka náhodou obrácená šestka, heh?!?

Metal-Line

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>