WARNING VISION vydávají první živý videoklip ke skladbě Lovci

WARNING VISION vydávají první živý videoklip ke skladbě Lovci

Banda posbíraná ze všech koutů Moravy nabízející nezaměnitelnou kombinaci klasického hard and heavy v neotřelém a moderním podání, které vás vezme na drkotavou cestu tématy mezilidských vztahů blízké každému z nás –  WARNING VISION – vydává nový videoklip!

Kapela má na kontě první desku „Soudný den“ k níž natočila svůj třetí videoklip. Poprvé u kapely došlo na živák ke skladbě „Lovci“. Natáčelo se nedaleko za hranicemi v klubu Smer
 7 v Žilině. A jak sama kapela přiznala, natáčení bylo veselé, protože se z důvodu dvouhodinového posunu koncertu stihli tak trochu ovínit. Vzhledem k tomu, že jsou členové WARNING VISION ostřílení profesionálové a vědí, že před koncertem se nesmí nic přehánět, na klipu nic nepoznáte.

Jména tvořící pevné jádro kapely nejsou hudbě znalému i méně znalému jména neznámá: když se Hanz (kytara, zpěv) a Dušan (baskytara) sešli v legendě TITANIC, při dlouhých pozkouškových procházkách na Špilaz špekulovali o vlastních nápadech. Na bicmena Luďka Hans narazil zase v jiné české stálici MOTORBAND. Za bicími se Luděk osvědčil i u naší i za velkou louží úspěšnou superstar Gábinou Gunčíkovou. Klávesák Lukáš úročí v melodických nádeších WARNING VISION své zkušenosti ze studií na konzervatoři a jediná dáma Marcela v této pětici se pustila do spolupráce s nejtvrdším jménem v tomto výčtu – s ARGEMOU.

Link na klip „Lovci“:

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>