Pořádnej guláš - masovej i hudební...

Pořádnej guláš - masovej i hudební...

Saň Day Guláš Fest 2019 / Aleš Brichta Project, Alband, Kamelot, Morčata na útěku, Alvaréz Peréz, Bobrbend, Psbanders / sobota 31. srpna 2019, od 14 hodin (vaření gulášů od 8) / Sokolnice (u Brna), Futsal Arena u rybníka

Vážení přátelé, je to tak, neuvěřitelné se stane skutkem: na známém místě v Sokolnicích, ve Futsal Areně u rybníka (pozor při zpáteční cestě, he he), můžete vařit hnedle na dvou platformách: jednak můžete uvařit soutěžní guláš, a jednak můžete vařit pohodu na hudebním fesťáku, kterej představuje taky takovej sympatickej pikantní gulášek.

Zahraje totiž rockmetalovej & thrashovej Aleš Brichta Project, akusticky rockovej Alband s Jardou Albertem Kronkem (ex-Kern) - takže hity Kernu nepřijdou zkrátka, ale možná „zblízka“ ;-), Roman Horký přehorký a veleúspěšný Kamelot (neplést prosím s oním metalovým, tohle je řízný country), srandiózní Morčata na útěku, před nimiž nikdo neuteče (viď, Pájo!), legenda Alvaréz Peréz, dále Bobrbend, a na samotný úplný začátek mistři z Psbanders.

Pokud jste na místě ještě nebyli, tož pak vás nádherný příjemný areálek totálně ohromí, a možná i ochromí, tedy pakliže nebudete pít s rozumem. A když budete, užije si váš rozum i duši, kterou na místě možná vypustíte, leč genius loci vám ji přátelsky vdechne zpět.

Á propos, lupeně, to je důležitý: Na místě do 15 hodin 190 Kč (1 osoba = 1 vstupenka, nelze kupovat hromadně). Na místě od 15 hodin 400 Kč. V předprodeji 290 Kč. PŘEDPRODEJ: Restaurace u Husara, Restaurace Na sokolovně, Potraviny Gottwald, Copymark Sokolnice, Bistro u pekárny Újezd u Brna, nebo na tel. čísle +420 602 710 719.

Místní Panský pivovar Sokolnice je sice v sobotu 31. 8. 2019 z důvodu svatby uzavřen – pro actual info sledujte prosím http://pivovarsokolnice.cz/ (zas jeden nebožák; však ono ho to přejde! :-), ale aspoň můžete bez zdržování hupnout okamžitě do Areny!

Bohužel, ač jsem chtěl, aby byl článek komplexní, tj. včetně verifikace zpáteční noční autobusové linky o půl třetí ráno do Brna, k datu sepsání tohoto článku byly jízdní řády dle IDS JMK zveřejněny pouze do 30. 8. 2019. Nicméně jakmile se situace změní, budeme Vás informovat, panč nás Brňáky to taky samozřejmě zajímá.

Mějte se fajn a rajc!

Sestavil Dědek.

http://www.sandayfest.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>