MACHATA ZAPÍJÍ

MACHATA ZAPÍJÍ

Vážení přátelé, NE – NEuvěřitelné: Všestranný (naštěstí nikoliv politicky) génius LIBOR MACHATA, ač se narodil v květnu, pořád ještě slaví. A ačkoliv se narodil v roce 1953, taky ještě pořád slaví. Už cca 70 let slaví. Slaví, že tady je, že mu chutná, že má kamoša toho jednoho Kronkovýho, zapíjí a slaví co může. A věřte, že on může, i když už nemůže.

A jelikož takové mohutné slavení se nemůže obejít bez mediálního zájmu, neušlo pozornosti ani těch úplně největších masmédií (masmédium je jak známo od slova maso, viď, Libore?).

A proto kdož chce, může dnes večer zhlédnout krásný a jímavý, nebojím se říci přímo romantický, hlavně však pravdivý, neřkuli přímo akční televizní pořad s názvem…

…prostě a jednoduše - MACHATA ZAPÍJÍ. Start – jak níže vidíte – naštěstí až po desáté hodině večerní.  

Anotace z Týdeníku Televize – částečná citace:

Machete, bývalý federální agent a ten nejefektivnější stroj na zabíjení, se chystá na svou další misi. Právě když se společně se … (více uvidíte v pořadu – pozn. red.). 

Parafráze cit. anotace:

Machata, bývalý agent skupiny Kern a ten nejefektivnější stroj na zapíjení, se chystá na svou další misi, a sice Blízko Nás Tour 2024 s tělesem Alband … (více uvidíte na koncertech).

Za tento článek (ne)nese odpovědnost Dědek.

Odkazy:

https://www.metal-line.cz/articles/libor-machata-ve-vyrocich-na-webu-ct-2573

http://www.kern-remember.cz/obsazeni.htm

alband.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>