FOTKY S BLESKEM AC/DC

FOTKY S BLESKEM AC/DC

Fotoreport / ACbleskDC (revival Letovice) / pátek 23. června 2023 / Brno, Rusty Nail Club

Mnohé kapely se do brněnského hudebního klubu Rusty Nail rády vrací, a nejinak tomu bylo i v případě letovického revivalu skupiny AC/DC, která si zopakovala svou lednovou návštěvu.

Sice jsem tentokrát bohužel nebyl přítomen, ale kolegyně Věrka mi poslala tak nádherný fotky, že mi bylo od samotného počátku jejich zhlédnutí jasný, že tohle na našem webu prostě nesmí chybět. Z těchto záběru jsem měl totiž pocit, jako kdybych tam vlastně přímo byl.

Tož vážení přátelé, tady máte sympatický fotoreport týkající se songů jedné z nejúspěšnějších kapel na světě, a Věri, já Ti ještě jednou moc děkuju.

Mezitím navíc v edici Planet Metal (hachette.cz) vyšla úvodní publikace série, právě s AC/DC (za úchvatných 49 Kč), kterou mám doma a kterou si snad jednou nechám od kluků z Letovic podepsat. No co, kdo pak vlastně pozná, čí jsou to přesně podpisy? :-)

Á propos, chlapci, máte tu knížku taky?

Fotky Věrka, průvodní slovo Dědek. 

 

Webové stránky kapely:

acbleskdc3.webnode.cz

P.S.: A pokud byste si chtěli zpětně přečíst náš report z lednového vystoupení (jež má k tomuto datu takřka půl tisícovky kliknutí!), můžete tak učinit online dálnicí do pekla zde:

https://www.metal-line.cz/articles/highway-to-nail-highway-to-rusty-nail-2886

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>