DĚJÍ SE VĚCI

DĚJÍ SE VĚCI

Vážení návštěvníci našeho webu, moc Vám všem děkujeme za kladné ohlasy na náš nový cyklus HUDEBNÍ VZPOMÍNKY NA KERN 80ʼ, v němž budeme samozřejmě i nadále pokračovat a v němž nás čeká ještě spousta kerňáckých písní. V tuto chvíli bychom ale chtěli poděkovat zcela speciálně i jednomu konkrétnímu člověku.

Ve třetím díle uvedeného cyklu jsme Vás poprosili, pokud máte k dispozici text skladby Zeď čistých slov, zdali byste nám jej mohli poskytnout. A stalo se přesně to, v co jsme snad jen doufali, nebo možná ani nedoufali: ozval se nám člověk, který nám tento text poslal, a nejen to (bližší informace zatím připravujeme jako malé překvapení). Touto cestou tedy Dědek děkuje Fandovi S. - udělals mi strašně velkou radost a moc se těším na další spolupráci!

Čímžto vám tedy slavnostně sdělujeme, že příslušný díl se songem Zeď čistých slov byl doplněn o dosud chybějící text, což můžete v případě zájmu „zkontrolovat“ pomocí odkazu níže; a můžu vám říct, že to je zase o mnoho větší požitek, když posloucháte písničku a můžete u toho sledovat text. No holt jsme z toho udělali takové „lyric video“, jak je ostatně dnes tolik populární…

https://www.metal-line.cz/articles/hudebni-vzpominky-na-kern-80-zed-cistych-slov-1992

Zdraví Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>