25 LET V TAHU: PŘÍBĚH JMÉNEM APAGE SATANAS!

25 LET V TAHU: PŘÍBĚH JMÉNEM APAGE SATANAS!

Děcka, nelekejte se, jenom to okomentuju jako právník: rovina tvrzení – rovina důkazní. A proč jako právník? Protože Apage Satanas přece dříve nebo později znamená soud – Boží soud.

Rovina tvrzení: Psal se rok 1993, já bubnoval ve Slatině v kapele Christoffer, a vytvořili jsme skladbu s názvem – to neuhodnete – Apage, Satanas! Pecka stará přesně třicet let (tj. o pět let mladší než ta od A).

Rovina důkazní: https://bandzone.cz/christoffer/album/56941-demo-1993.html

Rovina tvrzení: Psal se rok 1998, a já si od dnešního primáře brněnské gynekologie půjčuji kazetu Áček Apage Satanas. Do piče, sjíždím ji dost slušně, pásku necuchaje, maje dost dobrý pocit, že se mi líbí. To ještě netuším, že to je jedna z nejlepších desek Áček všech dob.

Rovina důkazní: Accept + Arakain 2 in 1: Princess (of the Dawn)

Rovina tvrzení: Psal se rok přibližně 2008 a (nejen) album Apage, Satanas se v brněnském Bontonlandu vyprodávalo á 99 Kč. Koupil jsem si tam tehdy všechna chybějící CD Áček, včetně tohoto. Nejen v žebříčcích IFPI, ale zejména doma to pak vypuklo.

https://www.metal-line.cz/articles/kuriozity-z-dejin-acek-797, bod 12 a 13.

Rovina důkazní:

Rovina tvrzení: Píše se rok 2023, a reedice slavného alba obsahuje 5 bonusů: Duše, Ghetto, Virtua Reality, Dvory chaosu a Je to šílený. Chilližto žádná nová píseň, ale všechno jenom bonusy z bonusů. Původ jednotlivých písní obsahuje tento náš dřívější článek:

Rovina důkazní: https://www.metal-line.cz/articles/mate-acka-v-ackach-1955

Rovina tvrzení: A tak z oněch bonusů vypusťme aspoň Duši! 

Rovina důkazní: Pláčou oči opuštěný … a nejen Mistr AB…

Rovina tvrzení: Mějte se fajn, jak jen to jde, Rovina důkazní: tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>