Vítězný 7. únor:  Sepultura, Debustrol a tak dál...

Vítězný 7. únor: Sepultura, Debustrol a tak dál...

Ano, náš tuzemský únor nebyl ani vítězný, ani sedmý (to tak maximálně říjnová revoluce, která byla v listopadu). Ale v roce 2020 bude – a víte proč? Hnedle z vícero důvodů.

Jak už správně ohlásil kolega Medyed, na den 7. února je plánováno vydání nové desky brazilské brigády metalové práce jménem SEPULTURA, a proto thrashově vesel, hlásám slogan „Sepultura - přepůl tura“.

Navíc, když jsme u té řeže, název Quadra mi připomíná 15. díl seriálu Třicet případů majora Zemana, pojmenovaný Kvadratura ženy - holt rozsekat jako rozsekat. A je snad hříčkou osudu, že díl tohoto seriálu je patnáctý, a ta řadová deska Sepultury je taktéž patnáctá. Jeden letitý policejní major, jeden hudební metalový „major“ - to je asi vis maior.

Jenomže nemusíte stoupat přímo do hrobišť, abyste si užili pořádnej nářez: v tentýž den, tj. v pátek 7. února totiž zahraje v Brně na slavné Melodce neméně slavný mladoboleslavský DEBUSTROL, jak známo světový Antikrist. A Protest a Údolí Hádu a Umučená a třeba i „Vysrání smrdí“. Podporu (anglicky support) bude dělat DEVIANCE.

Hmm, aby toho nebylo málo, tož víte, kdo slaví svátek právě 7. února? Veronika. A jméno Veronika prý znamená tu, jež přináší vítězství. Takže s dovolením přeju nám všem fakt vítěznej 7. únor!

A jestli znáte nějakou Veroniku (já nikolivěk), tak jí dejte kytku - ženy to maj’ většinou rády - anebo ňáký metalový cédéčko, třeba to vod Sepultury. A kdyby chtěla jít do společnosti, resp. lépe řečeno kdyby chtěla nařezat, tak Melodka je jasná! (Anebo pak doma.)

Všem Veronikám, všem Sepulturám a všem Debustrolům Vše Dobré Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>