TVÁŘÍ V TVÁŘ NA JEDNOM PÓDIU

TVÁŘÍ V TVÁŘ NA JEDNOM PÓDIU

Jedno pódium, dvě kapely a osm koncertních zastávek podzimní tour Tváří v tvář 2021. Spojení, které po roce opět ožívá. Kapely #ČERNÁ a FORREST JUMP – tyto dvě formace se společně účastnily v roce 2020 putovního festivalu MONSTER MEETING. Opět navážou na spolupráci a vyrazí na podzimní tour po České republice. Na chystaných klubových zastávkách kapely slibují příval pozitivní energie a tvrdých riffů v rámci nezapomenutelných vystoupení. Charismatičtí frontmani, elektrizující zvuky kytar a úderné jednotky rytmické sekce – to definuje tour, u které jednoznačně musíte být. Tour, kterou si nejlépe vychutnáte Tváří v tvář.

#ČERNÁ

Kapela #ČERNÁ už stihla za svoji poměrně krátkou existenci vydat debutovou desku s příznačným názvem „Černá“, objet dvě samostatné turné s Dymytry a zúčastnit se dvou ročníků putovního festivalu Monster Meeting - a to se počítá! Partička kolem charismatického zpěváka Feriho Cimla má pouze jeden cíl! Hrát, bavit lidi, předávat energii a vybudovat si pevnou pozici na české metalové scéně!

FORREST JUMP

Hardcore - Crossoverová kapela FORREST JUMP, která působí na domácí scéně již delší dobu, stihla být součástí největších českých festivalů jako je Masters of Rock, Ostrava v plamenech, Metalfest a dalších. V roce 2020 byla součásti putovního festivalu kapel Traktor a Dymytry - MONSTER MEETINGU. Jejich energické vystoupení, tvrdé pecky i melancholické písně si divák nejlépe vychutná při živých akcích, kdy (jak říkají i sami kluci) na nich ani jedna nit oblečení během hraní nezůstane suchá. V tomto roce vydali nový single "Uprostřed magnetických polí" a aktuálně pracují s Honzou Toužimským na nové desce.

VIDEO:

 

Kapely si pro svou podzimní tour Tváří v tvář 2021 vybraly několik zastávek napříč celou Českou republikou, aby vyšly vstříc co možná největšímu počtu svých fanoušků. Níže najdete seznam jednotlivých klubů a měst společně s termíny akcí, kam kapely #ČERNÁ a FORREST JUMP zavítají.

 

15.10.2021 České Budějovice / Music Club Slavia

22.10.2021 Brno / M13 Rock Hell

23.10.2021 Jablunkov / Rock Café Southock

6.11.2021 Litvínov / Ponorka

16.11.2021 Plzeň / Divadlo Pod Lampou

20.11.2021 Tábor / Milenium

25.11.2021 Praha / Chapeau Rouge

27.11.2021 Luhačovice / Sokolka Luhas Vegas

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>