Tuzemský šok: Spojení kapel Eagleheart a Death!

JE TO MOŽNÉ??? – „EH, DEATH!!!“

Tuto sobotu zažila Česká metalová republika obrovský šok. Nejenom fyziognomické srovnání (viz níže), ale zejména test D.N.eA. (Death National Eagleheart) zřejmě prokáže, že kytarista skupiny EAGLEHEART, pan Michal Kůs, je mladší bratr zpěváka a kytaristy legendárních amerických DEATH Chucka Schuldinera (R.I.P.)!!! 

Celý svět tomu zatím nemůže uvěřit. Nicméně by se začínalo vysvětlovat, proč je Michal Kůs tak výjimečným evropským kytaristou. Být z jedné krve - doslova Scream Bloody Gore - s Chuckem, to prostě znamená nemít prsty levý ani leproidní.

Neověřené informační zdroje tvrdí, že Chuck prý v dětství Majkla dost cepoval a nutil ho hrát „smrtící“ riffy. Právě proto je dnes mladší bratr v kytarovém světě doslova „kus“, oprava: „kůs“. Na oplátku, tj. na počest svého taktéž geniálního bratra, si Chuck zvolil svoje dodatečné občanské jméno Michael. 

Bohužel, Chucka se už zeptat nemůžeme, tak jsme s otázkou ohledně vývoje bratrského vztahu oslovili alespoň dotyčného pana Kůse, který nám odpověděl: „Byla to pro mne hotová Dreamtherapy“,  a následně se zasnil a - rozplynul.

Nicméně nerozplynula se skutečnost ta, nad kterou se všichni rozplýváme, totiž že kapela EAGLEHEART s kytaristou Michaelem Kůsem zahraje v sobotu 12. listopadu v Brně na Favále! A nejenom ona. Více info na eagleheart.eu. CHUCK!, pardon, FUCK(T)!

mike---chuck.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>