TITANIC MÁ PÁRU!!!  aneb 3 OTÁZKY PRO ZDEŇKA ČERNÉHO

TITANIC MÁ PÁRU!!! aneb 3 OTÁZKY PRO ZDEŇKA ČERNÉHO

Skupina TITANIC vykazuje za poslední dekádu neuvěřitelnou páru! Po svém návratu, za metalová léta 2011 – 2021 totiž vydala 2 reedice starých, vlastně nestárnoucích alb, 1 DVD, 2 Live CD a 2 řadová alba (z nichž Double Time vyprodáno), přičemž další novodobá řadovka se chystá již na srpen, což je neuvěřitelná frekvence výparů z brněnských metalových kotlů. (Á propos, jestli jsem na něco zapomněl, tak se omlouvám, protože je toho fakt dobře dost!)

 

Album se bude jmenovat ON - název, který evokuje mnoho významů. A pokud vás napadlo to co mne, totiž že je to hříčka na platformu OFF/ON, tak hoďte veksl a čtěte krátký rozhovor s panem Zdeňkem Černým, který prozrazuje, že je to jinak, leč o mnoho zajímavěji. Čili – kdo je vlastně ON?      

 

Ahoj, Zdeňku.

V dobách před Soumrakem Titánů se zdálo, že TITANIC bude OFF. Teď je tady TITANIC s novou řadovou deskou a názvem ON. Co se tedy po smrti Milana Hanáka událo ve Vašich hlavách, že už nejste OFF, ale ON, a znamená to, že ani Ty sám – Nomen Omen - už to nevidíš tak „ČERNĚ“?

Ahoj, vidím to naopak výborně. Vždycky jsem říkal, že CD se nedá moc plánovat a že musí přijít samo. Vzhledem k tomu, že na začátku roku se nehrálo a všichni jsme měli celkem volno, tak jsme se pustili do nové desky. Titulní skladba ON je vlastně označení bytosti /Ďábla/, který se setkává s hříšníkem jako první v pekle, do kterého se dostal.

Dle avizovaného tracklistu je součástí desky i skladba s názvem „Ahoj lidi“. To budete asi hodně kritičtí, nemýlím-li se?

Je to přesně tak. Je jasný, že nás všechny ovlivnila tato doba, tak se to musí projevit i na této desce. Ale nech se překvapit.

Ještě mne zaujal název jednoho songu - Bůh dal ďáblu den. Bude to klasická „titanikovská“ balada?

Titanovská balada se jmenuje Osud a čas. Pomalá věc na desce nemůže chybět a mě se moc líbí. Myslím, že stylem je to klasickej Titanic. Důležitý je, aby se hlavně líbila fanouškům.

 

Měj se hezky. Zdeněk

 

Za krátký rozhovor děkuje Zdeňku Černému Dědek.

 

Těšení je jednou z nejhezčích věcí na světě, a TITANIC nám ji právě dal - patří mu za to velké poděkování. Navíc těšit se nemusíme jen na nové CD, ale též na společný špilberský koncert KISS Forever band, TITANIC a KERN, který se bude na hlavním hradním nádvoří konat ve čtvrtek 9. září 2021 (pozor: open 16, start 17).  

Tudíž - těšme se!

Zdraví Dědek.

Odkazy:

titanicband.cz

titanicband.cz/shop

facebook.com/TITANICMETAL

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>