TENTO TÝDEN VYCHÁZÍ 105. A ZÁROVEŇ POSLEDNÍ ČÍSLO PAŘÁTU

TENTO TÝDEN VYCHÁZÍ 105. A ZÁROVEŇ POSLEDNÍ ČÍSLO PAŘÁTU

Rozhodl jsem se vystoupit ze svoji komfortní zóny a přijmout nové životní výzvy, na které se velmi moc těším. Jelikož den není nafukovací, je to něco za něco, proto v pátek 20. května vyjde poslední číslo Pařátu. Celý článek najdete ve 105. čísle Pařátu na stranách 4 a 5, nicméně k přečtení je už nyní online na webových stránkách magazínu ZDE. 

Dál si budu pod značkou Pařát Productions dělat radost ze života reedicemi a merchandise, také Pařátshop bude fungovat dál, jak jste zvyklí a budete v něm nacházet tituly za fanouškovské ceny. Zbyde i více času na to vybalit balíky s hudbou a textilem, z nichž některé už mi leží ve skladu od Vánoc  Článek Kdo jsme a proč to děláme čtěte ZDE.   
Loni jste Pařátshop podpořili největším počtem objednávek v jeho historii a letos je vše na dobré cestě k překonání této hranice. Moc díky za tak úžasnou podporu. 

Jsem rád, že poslední číslo old school magazínu obsahuje CD old school kapely. SCABBARD jsou zpět s novým albem "Lidské loutky". Originál CD obsahuje 8-stránkový booklet, o jehož grafiku se postaral mistr Deather. Titulní rozhovor posledního Pařátu jsme vedli s Jeffem Walkerem, zbylá část magazínu je pak natřískána rozhovory s VOIVOD, LORD BELIAL, BRUTALITY, OBITUARY, DARK FUNERAL a mnohými dalšími. Obsah posledního vydání Pařátu je možné nalistovat ZDE

Závěrem znovu děkuji za vaši přízeň, pochopení, a budu rád, když se vám poslední vydání Pařátu bude líbit.
Petr 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>