TEMTRIS  odtajnili první podrobnosti kolem nového alba!

TEMTRIS odtajnili první podrobnosti kolem nového alba!

Temtris vydají 17. března 2023 své 7. studiové album „Khaos Divine“ prostřednictvím Wormholedeath Records, včetně speciálního japonského vydání přes Wormholedeath Japan!

„Khaos Divine“ je ohromující, moderní metalové koncepční album, které vrhá posluchače do příběhu temného a neklidného dystopického města, kde se jeho obyvatel zmocnil nový světový řád s nabídkou šance žít téměř věčný život. ale za cenu svobody.

Toto album je plné emocemi nabitých písní, s chytlavými kytarovými riffy, nezapomenutelnými melodiemi a refrény, které se vyznačují typickými dvojitými kytarovými harmoniemi, které definují charakteristický zvuk této kapely. Temtris, poháněný silnou a energickou rytmickou sekcí a vzletnými power metalovými vokály, vás provede touto hudební cestou spásy, zrady a ztráty veškeré naděje.

Temtris vám představí silnou ženskou postavu příběhu „Ember“ na obalu jejich alba a dá vám ochutnat, o co jde v tomto silném moderním příběhu.

V roce 2023 posádka Temtris oživí tento příběh na turné po Austrálii a mezinárodně... brzy budou zveřejněny termíny turné!

 

TEMTRIS jsou:

Genevieve Rodda - zpěv

Anthony Fox - sólová kytara

Nadi Norouzian - sólová kytara

Nicholas Bolin - bicí

Vane Danov - basová kytara

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>