Rosa Nocturna chce zaujmout i v zahraničí

Rosa Nocturna chce zaujmout i v zahraničí

V listopadu 2020 brněnská Rosa Nocturna vydala symfonic/folk metalové album Andělé a bestie. Po úspěšné prezentaci v České republice se kapele zachtělo přiblížit se i zahraničním fanouškům a rozhodli se vytvořit pro ně anglickou verzi. Už původní česká verze obsahovala dvě bonusové písničky v angličtině, čímž kapela naznačovala, že se k tomuto kroku zřejmě odhodlá.

Po necelých dvou letech se tomu tak stalo a album ANGELS AND BEASTS vyšlo 1. září 2022.

I na anglické verzi se představí plejáda hostů, jak je u Rosy Nocturny zvykem. Samozřejmě zůstávají všichni muzikanti, kteří nahráli hudbu a zpěváci, kteří se objevili v původních anglických verzích. Hlavními hosty v nových anglických písničkách jsou René Perry David z Flowewhile, Shirley Tracanna z Wishmasters a Lenka Ereis Šíková z Erty. Po boku zpěvaček kapely, Anety Zatočilové a Viktorie Surmové, dodávají albu magickou atmosféru. Všechny hosty lze nalézt na webu kapely.

Samotnému vydání alba předcházaly tři videa, taktéž předělaná na anglickou verzi. Lightbringer, Desires in mist a Of love, of war, of blood. Nyní kapela chystá zcela nové video k hororové písničce Fear. Dle informací od kapely by mělo vyjít do konce září.

rosanocturna.cz/

facebook.com/RosaNocturnaBand

bandzone.cz/rosanocturna

 

 

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>