Roční souhrn zpráv z tábora FACTORY OF ART

Roční souhrn zpráv z tábora FACTORY OF ART

Drazí přátelé, fanoušci a podporovatelé,

Factory of Art vám chce krátce před koncem rušného roku 2022 osvětlit aktuální stav věcí.

V současné době probíhají práce na novém materiálu FOA / publikování živých nahrávek z posledních měsíců.

Kapela je momentálně zaneprázdněna nahráváním písní pro nové album, který má napsat novou silnou kapitolu do historie Factory Of Art. Dosud byly natočeny čtyři skladby, dále jednoho či druhého opus magnum s účastí slavných hostů.

Na vydání prvních novinek se můžete těšit na jaře 2023. Mezitím budeme občas zveřejňovat živá videa z koncertů Factory of Art z minulého roku, abychom čekací dobu zajímavým způsobem překlenuli.

Nyní krátké shrnutí letošních událostí:

Nové CD berlínské kapely Quasimodo – „Cancer City“ s účastí našich dvou zpěváků Petriho a Guntera

Nové album Quasimodo vyšlo v dubnu 2022. V současné době vystupují bez stálého zpěváka, tudíž vokalisty kapel jako Savatage, Crimson Glory, Knorkator / MCB, TANKARD, The Very End, Raven a dalších. Petri a Gunter jsou také součástí této slavné skupiny, každý z nich účinkuje v jedné skladbě („The Old Pack“ a „Double Presence“).

https://www.shop-027.de/ostmetal-p278h24s30-QUASIMODO-CD-Cancer-.html

Opětovné vydání demo písně Factory of Art z roku 1993

1. července 2022 vyšlo dvoj CD „Sound & Action: German Hardrock & Heavy Metal Rarities Vol. 2“, která byla vydána prostřednictvím ZYX Music. Factory of Art přispěli písní „Save Your Mind“ z demoverze „Roadrunner Session Tape“ z roku 1993. Píseň byla nahrána Rock Hard a Roadrunner Records jako součást kampaně na sampler „THRASH THE WALL“. Alexander Krull (Atrocity) ji produkoval ve Vielklang Studio Berlin a je v písničce slyšet i jako host.

Výběr lze zakoupit zde: Sound And Action - Rare German Metal Vol. 2 - Hudba ZYX

Nové / staré video

12/04/22 - 18:00 - Premiéra našeho "velmi starého" videa "Until the End of Time" s dosud nepublikovanými živými videonahrávkami různých koncertů v polovině 90. let

Factory of Art je kapelou měsíce listopadu 2022 v N.Y.C.

V listopadu 2022 jsme vyhráli hlasování o kapelu měsícev Castle BLAKK Radio http://www.castleblakkradio.com (New York USA).  A tak tam brzy kandidujeme na „kapelu roku“.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>