Rockfest fuckt fest!

Rockfest fuckt fest!

SOBOTA 11. 5. 2019. Láskyplný květen a magické zámecké nádvoří. Spousta kapel, spousta lásek, spousta žrádla a spousta vyžranejch škopků. Tak to je tradiční ROCKFEST KUŘIM, a v jeho rámci letos následně vyjmenované orchestry.  

I přes veškerou kontroverzi, která probíhá na Facebooku, tak podle mého osobního názoru, vycházeje z aktuálně známého seznamu kapel (a klidně se mnou NEsouhlaste a bušte do mne jako kladivem), headlinerem bude LIMETAL, v těsném závěsu za ním KRUCIPÜSK, RIMORTIS, MOTORBAND, KRLEŠ a REGON (pro mnohé jistě též TRAUTENBERK), velice dobře asi zahrají a zapějí S.P.S., INGOTT či ZÁVIŠ, nicméně leckoho zřejmě nezklamou ani ostatní již smluvené kapely (například švédští MANIMAL, jež omlouvám se, vůbec neznám), třebaže zařazení některých dalších právě na tento festival, s jistou neoddiskutovatelnou letitou tradicí, může vyvolávat vskutku legitimní diskuse. 

Ale to je v pořádku, o tom je svoboda, zde s lehkou hamletovskou parafrází: Jít či nejít? To je to, oč tu běží. Přičemž veškeré informace běží zejména na facebook.com/ROCKFEST-KU%C5%98IM-109834149032977/

Á propos, nikdy nevíte, co Vás tam čeká... ...třeba osudové seznámení, které totálně změní Váš život. Protože i Kuřim může ovlivnit Brno. 

Rocku zdar, a metalu zvlášť! 

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>