Report / 26. prosinec 2015 / trasování Brno-Komín – Babice u Rosic / natáčení videoklipu Kernu Hrnu to k tobě

Report / 26. prosinec 2015 / trasování Brno-Komín – Babice u Rosic / natáčení videoklipu Kernu Hrnu to k tobě

ZA TROCHU KERNU ŠEL BYCH SVĚTA KRAJ

Za milovaný Kern šel bych světa kraj. No tak tehdy jsem né šel, tehdy jsem jel ... do Babic u Rosic.

Jistý pekelný „Bub“ vypráví cosi o jakési slavné Prosincové noci blíže neurčeného moku, pardon roku. Také jsem chvíli přemýšlel, co to bylo za rok, ale pak jsem si vzpomněl: byla to Prosincová noc blíže určeného roku 2016 a v Babicích u Rosic se natáčel nový videoklip skupiny KERN.

Seděli jsme s celou rodinkou v Komíně u Dvořáků a těšili se na Alband, kde hrál i s Pozdním sběrem a ještě jednou kapelou, na jejíž jméno si teď po tom calvadosu fakt nevzpomenu, sorry - asi mi to jabko zaskočilo v mozku.

Když si tak piji své patnácté pivo (rozuměno za celý den), Jura Pařez z (OZZY, sleduješ ta dvě ZZ, he he?) pódia oznamuje, že JAK asi všichni víme, geometrické těleso ALBAND dnes nevystoupí, protože frontman JAK má údajně koronavirus či jinou chřipku. No je pravda, že to bylo na fajnbůčku, jenomže kdo by se tam každej den díval?

Zděšení nastalo ihned. Moje pivo se zdrclo jako čaj, sestra se málem udusila, brácha tři vteřiny koktal, synovec sifon kloktal a kamoška vůbec nevěděla, kde je. Posléze počátečního vyděšení se však dostavila myšlenka, což se nestává tak často, jen občasto: někteří jsme si totiž uvědomili, že právě v tento den natáčí formace Kern v Babicích u Rosic nový videoklip.

Se Shaumal se zvedáme a Hrnem to k tobě! Řítíme se nocí jako třpytky v čase, světla aut řežou jako halogen a skalpel blízko nás!

Ocitáme se na návsi jako z pohádky, kulturák vedle kostela, což mi připomíná onen (málem jsem napsal onan) klasický vtip, kdy v neděli ráno jdou na venkově lidi v deset ven, a půlka valí napravo do kostela a půlka nalevo do hospody, poctivě rozdělení na ženský a mužský, he he.

Na návsi vůbec nikdo, no to dá rozum, když sou všici vevnitř. Vcházíme, a několik stovek fans nás vítá. Tedy ne až tak nás, ale určitě skupinu Kern. Rodina Pánkova (slavné PRINT-VIDEO) přítomna, takže nic nechybí, takže jsme komplet.

A co se dál dělo, vidíte už ve videoklipu, anebo třeba v reportu, který jsem napsal, můj rockový Bože, takřka před pěti lety!!!

A na závěr speciální pozdrav jednomu z největších: Karlosi, díky moc za Všechno! Jednou se vrátíš, a my s Tebou!

 

metal-line.cz/Kern-Babice u Rosic

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>