Recenze / Review: HOT SUNDAY BLOOD – A Better Today (singl) /2023/ Snooky Records

Recenze / Review: HOT SUNDAY BLOOD – A Better Today (singl) /2023/ Snooky Records

HOT SUNDAY BLOOD z italského Turína zveřejnili nový singl "A BETTER TODAY". V tomto singlu kapela propojuje moderní alternativní metal, elektronické beaty s rock / metalem v duchu LINKIN PARK. Mimochodem ti LINKIN PARK jsou ve výrazu HOT SUNDAY BLOOD hodně znát, nicméně pouze jako jedna z inspirací.

Mimořádně zajímavá hudební témata ustupují fantastickému, melodickému refrénu. metalové riffy "A BETTER TODAY" na chvíli ustoupí a do popředí vystupuje dramatický vokál.

Intenzivní vokály spojené se zkreslenými beaty vytvářejí industriální pozadí ve stylu RAMMSTEIN nebo GODFLESH jako stvořené k řádnému vymlácení hlavy po metalovém způsobu pohlcení pulzujícími rytmy. Čisté vokální linky refrénu jsou velmi chytlavé a mají tu vlastnost zavrtat se do nezapomenutelně do hlavy.

Produkce „A BETTER TODAY“ je dostatečně čistá, aby umožnila kapele oslovit co nejširší publikum. Produkce má přesto má daleko k tomu, aby byl příliš umělá nebo přeleštěná. Díky tomu je skladba pro naše uši ještě chutnější.

„A BETTER TODAY“ je bezesporu silný singl se slibnými melodiemi, podtrhuje progres kapely a my můžeme doufat, že HOT SUNDAY BLOOD v dohledné době vyrukují se stejně silným regulérním albem. HOT SUNDAY BLOOD je rozhodně jednou z nadějných kapel a mají potenciál být jedním z velkých jmen!

English version can be found below

 

https://www.facebook.com/hotsundayblood

https://twitter.com/hotsundayblood

https://www.youtube.com/channel/UCxeiqyUE9OfGsiLo9D62yiw

https://www.instagram.com/hotsundayblood/

https://open.spotify.com/artist/2TLQD6EqQ15aNOaRqiyLm6?si=aWOBegwkQO-ZOTmjSqTuug

 

 

HOT SUNDAY BLOOD from Turin, Italy have released the new single "A BETTER TODAY". In this single the band uses modern alternative metal / electronic beats with rock / metal a-la LINKIN PARK overtones.

Extremely interesting music themes give way to a fantastic, melodic chorus. The metallic riffs of "A BETTER TODAY" will just pause for a moment only to enhance the dramatic vocals.

On the other hand, the screaming vocals mixed up with distorted beats create a RAMMSTEIN meets GODFLESH industrial background that is more than enough to make you headbang and move to the pulsating rhythms. The clean vocal lines of the chorus are memorable and invite you to drown in them.

"A BETTER TODAY"’s production is clean enough to allow the band communicate and deliver their message to the audience. Yet it remains far from being plastic or over-polished. This makes the song even tastier to our ears.

"A BETTER TODAY" is a really strong and promising tune that underlines the band’s progress and can only make us hope that HOT SUNDAY BLOOD will soon release a full length with songs of the same quality. HOT SUNDAY BLOOD is most definitely one of the most promising acts out there and can be the next big name!

Sdíleno s / shared with: facebook.com/angelsprmusicpromotion/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>