Profil skupiny Mad Calm

PROFIL MAD CALM

Nivnická rocková skupina MAD CALM (název se dá přeložit jako Šílený ticho) je na tuzemské hudební scéně poměrně čerstvým zjevem, neboť funguje teprve od prosince 2008.

Z hlediska stylu na ni asi nejvíc sedí obecná škatulka rock, v jehož rámci vstřebává jak melodické, tak i hard rockové vlivy. Dalšími důležitými atributy jsou ženský zpěv a anglické texty (originalitou je píseň, ač v angličtině, pojmenovaná Stromy).

ObrazekKapela, která hraje ve složení:

RaTka - zpěv
Peťa - kytara
Lukash - basa
Tom - bicí

má za sebou první neoficiální nahrávky vlastních skladeb, dosud pouze ve zkušebně, ale každý začátek je těžký, že?

Nicméně její hudba, i přes zatím méně komfortní zvukový kabát, určitě stojí za vyslechnutí - na bandzone.cz/madcalm se můžete zaposlouchat do celkem pěti songů (Four AM, Stromy, Emptiness, No More Lies a Welcome to Insane s Town). Specialitou bandu je také koncertní uvádění názvů skladeb včetně jejich překladů do češtiny, což je určitě vstřícný krok vůči posluchačstvu.

Na citovaném profilu Bandzone si můžete prohlídnout i zajímavý fotečky, a hlavně průběžně vstřebávat aktuální info o vývoji a dění kolem této sympatické rockové kapely. Přejeme hodně koncertů a především hodně dalších hudebních nápadů!

Dědek
 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>