Před Sabaton zahraje v Plzni česká heavy legenda Citron

Před Sabaton zahraje v Plzni česká heavy legenda Citron

Už za necelý měsíc rozduní plzeňský Amfiteátr Lochotín švédský heavy metalový tank SABATON. Ten zahraje u příležitosti konání oslav druhé světové války - Slavností svobody. Velkolepý večer zahájí v Plzni česká rock-metalová legenda CITRON.

Spojení plzeňských Slavností svobody (www.slavnostisvobody.cz) a SABATON slibuje silný nejen hudební zážitek. Kapela se už od svého raného období věnuje v textech válečné tematice a pro oslavy konce druhé světové války je přímo předurčena. Celý večer zahájí v lochotínském amfiteátru česká heavy legenda CITRON. Ta aktuálně svou mimořádnou koncertní formu potvrzuje v rámci turné Souboj rebelů 2019. Na místo činu se CITRON vrací po několika málo letech. Naspoledy v Lochotíně vystoupil v rámci festivalu Metalfest. Tehdy propagoval svou desku "Rebelie rebelů". Tentokrát přiveze do Plzně novinkové EP "Valašský věk" a live DVD "Živě v Praze - Souboj rebelů 2018".

Vstupenky na koncert SABATON a CITRONU v Plzni jsou v předprodeji zde na webu MASTERS OF ROCK nebo v předprodejních sítích TicketPortal, Ticketmaster, TicketStream a Plzeňská vstupenka.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>