PAVEL DAVIDSON

PAVEL DAVIDSON

Kterak nikoliv všeobecně, ale „všeozemě“ zaznělo, že náš nový prezident má rád motorky, vč. Harley Davidson. A to, že si na nich i jako prezident rád vyjede, musí dělat radost nejenom jemu, ale i jeho ochrance (dle relevantních zdrojů se na ní už neprojede, ale uvidíme). Inu, jelikož je to žhavé téma (nejednom od zážehu motoru), pokusil jsem se shromáždit pár tématicky vlivných písniček, jež by se panu prezidentovi zejména při jízdě mohly líbit. Posuďte sami. 

A aby to bylo ještě trochu zajímavější, tipnul jsem si, jakou školní známku (čili klasicky 1 - 5) by pan prezident tomu či onomu klipu dal (+ smyšlený satirický komentář).  

Protokol

Fenomenální písnička (jíž se bez své vůle zúčastnil i Eminem), fenomenální neofiko klip. Áda Brichta to na cédéčku z roku 2007 doslova rozjel: 

ABBAND: BUDEME REJDIT

Krásné, svěží, svobodné, ale prosím, jezděte bezpečně. Známka: 1

KRYPTOR: MANIAK (FUCKER)

No to je koupelna jak na Hradě! Ale ta nechutná brutalita… Známka: 1-

KREYSON MEMORIAL: MOTORKA

To je točený v Lánech? Známka: 1*

MILOŠ DODO DOLEŽAL: Hrdej Českej Lev

Helle helle, nemachruj, hrdýho českýho lva už máme na Hradě taky! Známka: 1-

KABÁT: Má jí motorovou

Inu, motor jako motor. Rád si zajedu, rád si lehnu. Su zvědavej, co ta má inaugurace udělá s těma mladýma babama. Však jsem Vám dokázal, že su úplně zdravej! (ale před ženou pššššššt….). Známka: 1 s vyznamenáním. Těším se.

DALIBOR JANDA: Hurikán

No ještě že jsem tam zrovna nejel… Asi nejel bezpečně, jak jsem naléhal. Známka: 2

MERLIN: Pekelní andělé

Merlin, čaroděj… hmm, nějakýho čaroděje teď asi budu potřebovat, abych se v těch všech komnatách (nemyslím třináctých) vůbec vyznal… Merline, pojď! Známka: 1

HARLEJ KRIŠNA

Harlej? No to je fakt pěkný. Ale svatej muž? Tak to bych o sobě (ještě) ʼneřek… Nicméně za snahu dávám do deníčku červený puntík a rodiče ať to podepíšou.

VĚRA ŠPINAROVÁ: Bílá Jawa 250

Zpěvačka s metalovým hlasem - co říct víc, než že důležitý hlas nemusí být jenom ve volbách. Smekám. 1*

ARAKAIN: Brána iluzí

Tohle si pustím, až znova vyjedu. Nicméně za těch 5 let ve funkci budu chraptět stejně jako Aleš Brichta. Přeji nám všem hlavně zdraví. Známka: 1*

Tak, vážení čtenáři, a tento článek, který byl také jednou jedinou velkou bránou – možná iluzí, možná realit, je u konce. Pokud jsme Vás potěšili, jsme moc rádi. A pokud ne, tak prosím někdy příště.

Sestavil Dědek.

Úvodní foto: cesko1.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>