Otevři se - na Minská Open IV.

Otevři se - na Minská Open IV.

Street Party Minská Open IV. / pátek 21. června 2019 / Brno - Žabovřesky

Luděk Savana Urbánek je šoumen - tedy správně anglicky by se napsalo showman, ale my to máme počeštělé, ba přímo pobrněnštělé, takžé šouBRNOmen. Neboli Nomen Omen, a v těchto vedrech: Savana a vana. 

Nestárnoucí kmet Luděk představí na tradičním ročníku Minská Open v premiéře, ano, v premiéře svoji zběsilou rockabilly kapelu PAPAKULT. Pokud nevíte, co je rockabilly, ani to nehledejte – nedá se to definovat. Rytmus je dán pouze tím, kolikrát Savana na stejdži poskočí, a melodie tím, kolikrát vykřikne.  

Tento metalový Terminátor prošlý kapelami jako Sax, Terminator (no neříkal jsem to?!?) či Kraken, který po 12 letech zapíchl činnost šídla jménem Stejšn, s nímž vydal dvě dobré desky, bude po skončení živé produkce zurčet i jako dýdžej. 

Jenomže Savana na to svý dovádění nebude sám: před ním zahrají další zběsilý bandy, jako třeba Ukulele Troublemakers nebo Laura a její tygři, což je kapela, z níž vzešla mj. Ilona Csáková. Jo a taky budou mažoretky (že by vystoupila i Savana???).

Mno, pódia jsou dvě, a tady je hlavní program: 

Pódium - radnice

19:00 slavnostní zahájení akce na hlavním podiu
Mažoretky Lessies - vystoupení + promenáda
19:30 UKULELE TROUBLEMAKERS
21:30 LAURA A JEJÍ TYGŘI
23:00 PAPAKULT - ROCKABILLY
24:00 DJ SAVANA - reprodukovaná hudba a písničky na přání

Pódium Burianovo nám. 

18:00 FLEK - ACOUSTIC BLUEGRASS BAND
19:30 JOHNNY CASH REVIVAL
20:45 CIMBÁLOVÁ MUZIKA - SVITAVA

No tak to vidíte, to je nářez, viďte? Savana na Minský, tomu říkám Best Of Nešnl Džiogrefik! A ještě ke všemu CASH, to prostě platí! A co k tomu všemu říká sám Mistr Savana? 

„Holky, vezměte puntíkatý sukně, letní trika, ať je k tomu našemu rokenrolu na co se koukat, a přijďte na Minskou. Jo, a budeme i poSKAkovat v rytmu. Zbytek nechte na nás. Prostě bude šou jako vždycky. Heslo zní: papakult!“

No, takže já starej Dědek beru letní triko, puntíkatou sukňu a už pomalu du, abych to všechno stihl. 

Oficální info: https://www.kdrubin.cz/program/item/839-street-party-minska-open-iv

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>