Nový singl a nové album LEATHERWOLF, předobjednávky spuštěny!

Nový singl a nové album LEATHERWOLF, předobjednávky spuštěny!

„TRIPLE AXE ATTACK“ zažívá hvězdný návrat již od vydání nejnovějšího hitu LEATHERWOLF „Hit The Dirt“ z poloviny léta od. Nejen, že by singl mohl překvapit zabijáckou sestavou zahrnující bubeníka Deana Robertse, kombinované kytarové mistrovství Roba Matha, Luka Mana a Wayna Findlaye (MSG, MS' Temple of Rock, Slavior, Vinnie Moore) a také Barryho Sparkse ( MSG, Dokken, Yngwie Malmsteen, Ted Nugent) na baskytaru, ale kapela také představila nového zpěváka Keitha Adamiaka, který byl en bloc chválen jak fanoušky, tak kritiky. Hit The Dirt se rychle stal obrovským úspěchem kapely, kterou fanoušci po celém světě s oblibou popisovali jako jednu z nejpodceňovanějších klasických heavy metalových skupin.

Trojice kytar, mnohokrát kopírovaná, ale pak většinou degradovaná na frázovitý trik na pódiu, byla od samého začátku skutečně zakódována do DNA LEATHERWOLF a položila základy pro každou skladbu kapely jako způsob myšlení, který nelze jen tak napodobit. Jejich nejnovější singl „The Henchman“ – doslova staronová skladba z 80. let, která nebyla nikdy dokončena a nahrána – to vše jednou provždy potvrzuje. Od drtivého unisona až po velmi sebevědomý rozjezd na tři strany, nástup výjimečného dvojitého sóla v závěru akustické pasáže – jednotlivé cesty, kterými se zde tři kytary ubírají, byly pečlivě a s mimořádným muzikantstvím vykresleny.

Nově příchozí zpěvák Keith Adamiak elegantně manévruje mezi napůl baladickou, oldschoolovou a progresivně agresivní polohou, která je charakteristickým znakem amerického metalu – a LEATHERWOLF zvláště – se speciálním hostem Joelem Hoekstrou (Whitesnake, TSO), který vydatně přispívá k výslednému šestistrunnému šílenství. Nicméně, posílen jedním z nejneuvěřitelnějších mladých hlasů v heavy metalu s velkým rozsahem, překypujícím vztekem a srdečností projevu, je na dobré cestě stát se oblíbencem fanoušků.

„The Henchman“ je skladba, která záměrně působí jako epická cesta skrz protichůdné emoce, a proto velmi čerpá z Keithova hlasu. Je to přece hudební most a to hned několika způsoby: spojuje mladé se zkušeným, minulost se současností, ale také vnější s vnitřním, jak popisuje kapelník a bubeník Dean Roberts: „Henchman“ je o boji s vlastním osudem, o tom dělat to s grácií a důstojností, abychom neutíkali sami před sebou. Někteří lidé procházejí celým svým životem, aniž by byli schopni se sami se sebou spojit dostatečně hluboko, aby zjistili, jak překonat své ego. Ale hlavním důvodem je to, že nevěděli, že se musí podívat dovnitř. Doufejme, že tato píseň pomůže jednotlivcům uvědomit si, že mají moc být kýmkoli, kým chtějí a nenechat se svazovat traumaty z minulosti."

Video sledujte zde: https://youtu.be/z9LoCaOvOjA

„The Henchman“ je konec konců také analogií s řadou zápasů, kterými kapela prošla, a s tím, jak je překonala právě tím, že se podívala pod povrch, aby našla ta správná východiska pro album „Kill The Hunted“. Nová sestava byla postavena s jasným cílem: vytvořit propojení s minulostí a zároveň dobře využít onen efekt cestovatele v čase, kdy si při návštěvě minulosti vezmete s sebou svůj současný soubor zkušeností, dovedností a technik. Spojením kapely se dvěma ikonickými metalovými producenty Randym Burnsem (Megadeth, Kreator, Helstar), který pomohl utvářet strhující debutové EP LEATHERWOLF z roku 1984, pokračovalo na plnohodnotném celosvětově vydaném albu „Endangered Species“, a s Tomem Bakerem (Judas Priest, Mötley Crüe, Pantera), který se chopil masteringu alba, což byla pouze dvě z řady po sobě jdoucích rozhodnutí.

„Kill The Hunted“ vyjde 11. listopadu 2022 v Evropě (N.I.L.8 Records ve spojení s Rock of Angels Records/Soulfood Music) a Severní Americe (N.I.L.8 Records), 14. listopadu v Jižní Americe (Hellion Records) a 17. listopadu v Japonsko (Rubicon Music). Nyní je k dispozici k předobjednání jako limitovaný balíček CD a triček prostřednictvím Rock of Angels v Evropě a Indie Merch v Severní Americe.

 

Nové album "Kill The Hunted"

               Sestava kapely:

               Keith Adamiak – lead vocals

               Rob Math – guitars

               Luke Man – guitars

               Wayne Findlay - guitars, keys (MSG, MS' Temple of Rock,                                                                Slavior, Vinnie Moore)

               Dean Roberts – drums

            Barry Sparks – bass (MSG, Dokken, Yngwie Malmsteen, Ted Nugent)

                                                                                 Special Guest: Joel Hoekstra – guitar (Whitesnake, TSO)

 

 

Předobjednávky - Severní Amerika: https://leatherwolf.indiemerch.com/item/125832

Předobjednávky - Evropa: https://www.roar-records.de/Vorverkaeufe/Leatherwolf-Kill-The-Hunted-CD-Bundle::68417.html

LEATHERWOLF online:

https://www.leatherwolfmetal.com

https://www.instagram.com/tripleaxeattack

https://www.youtube.com/user/LeatherwolfTV

https://twitter.com/tripleaxeattack

https://www.facebook.com/leatherwolfmetal

 

LEATHERWOLF music & merch:

https://leatherwolf.bigcartel.com/

https://music.apple.com/us/artist/leatherwolf/159747359

https://open.spotify.com/artist/1e4sTndn6XYL3IOvmuWpsJ

https://www.deezer.com/en/artist/97367

 

Zdroj: CMM GmbH

cmm-marketing.com

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>