Nový aktuální dočasný seriál - Speciál 11!

Nový aktuální dočasný seriál - Speciál 11!

Čtenáři naši Vážení, je tady Koronavir Speciál - na téma kultovního sampleru z devadesátek,  jménem ULTRAMETAL! Kromě toho, co všichni známe, bych s dovolením vypíchl dnes již skoro zapomenutou thrash metalovou pecku Kabátu Za trest, anebo dvoj-příspěvek death metalového Moriorru, který jako jediný ze satanovy šestky zúčastněných souborů nevydal v tu dobu LP. Teď si ale prosím užijte Ultrametal jak jinak než v době koronavirové konotace. 

Vatikán vydal prohlášení: Za celosvětové šíření koronaviru může ANTIKRIST. 

Když se Kolinss před 30 lety probudil, uviděl vir a zařval: PROTÉST! 

Moje babička takhlekdysi šukala po světnici, pořád šukala a šukala, pak si sedla, zapnula televizi, uviděla Babiše a řekla: „Tak to je ZA TREST“. Moudrá to Babiška. 

A aby toho nebylo málo, jedno takhle přilétla Včelka Mája, na zádech koronavirus, a létala furt létala z rohu do rohu létala a zprava doleva létala a furt létala a létala a pořád a pořád a pořád a furt, až na to babiška jen suše prohlásila: MÁ JÍ MOTOROVOU, a dala si s Milošem becherovku. 

Když skupina MORIORR koukala na zprávy a viděla tu spoušť po koronaviru, prohlásila: „Tak tady už nejsou potřeba ani TERMONUKLEÁRNÍ JATKA.“

Na světovou virovou konferenci dorazil na poslední chvíli delegát, který – krátce předtím nešťastně potřísněn dezinfekčním roztokem – křičel jediné slovo: „VENDETA!“

V rámci preventivních opatření a domněnky, že koronavirus se nenachází pouze na planetě Zemi, vydal hasičský záchranný sbor jasné prohlášení o své činnosti:  ZAPÁLILI JSME ONEN SVĚT.  

Tuzemští vědci vymysleli roušku z PET lahve. - GÉNIOVÉ....

FERAT: WARNING YOU! 

THERE’S ONLY A LITTLE TIME. Thrash metalová formace Ferat říká, že prý nám v souvislosti s koronavirem zpívá, pardon zbývá už jenom málo času. Tři – dva – jedna – vir! 

Kapela V.A.R. tvrdí nejenom to, že se původně měla jmenovat V.I.R., ale hlavně to, že jejich píseň Proto vizím nesla dříve název Proti virům, a doporučuje nám, abychom si užili svůj Poslední sen. 

Mějte se fajn, a hlavně žádnou ultravirózu! Zdraví Dědek

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>