Nový aktuální dočasný seriál No. 12 – „New deal“!

Nový aktuální dočasný seriál No. 12 – „New deal“!

A jsme tady zas! Jelikož díl No. 11 na téma Ultrametal jste přijali více než dobře (za což Vám velice děkujeme), přinášíme Vám další spešl díl, tzv. „NEW DEAL“, a sice na téma sampleru DEATH METAL SESSION!

Původně zde mělo být připojeno pár faktografických údajů, ale jelikož je jich zajímavých tolik, že vydají na samostaný článek (který samozřejmě nachystáme, s omluvou později), spoléháme na Vaše nepochybné znalosti a pouštíme se rovnou do VIRU dění – Direct!!!

Sousloví „Železná neděle“ má významu vícero, mj. též sběr železného šrotu. Jistý stařeček donesl do sběru železo, kterým právě umlátil manželku, a zatímco v tu chvíli si vesele prozpěvoval „Ej, zomrela mi žena, už som vdovec“, po 14 dnech chytl z tý skládky koronavir a už pěl jenom Zlej sen.

„Světhovná“ zdravotnická organizace údajně podle čerstvých zdrojů vydala prohlášení, že vznikl další nový koronavirus, označený jako Vir Moriorr, pardon, Vir More-Vir, který vyvíjí nebývale Extrémní kreativitu, a přikázala mu, aby nosil roušku.

Zpráva agentury Abax: Vážení Všichni, chraňte se, Overkill nekončí. A nejmenovaná světová skupina se k prohlášení přidává svými třemi oficiálními nótami: Necroshine, Evil Never Dies a překvapivě – Overkill. No prostě „Overkill - pomsta pekel zlá!“

„Kačer Donald Trumpeta“ vydal prohlášení, že nový typ koronaviru není jeho typ, protože je to nechutnej tlustej Mamut, a Narcis k tomu. No teda fuj!

Tři studentky plzeňské fakulty Lochness ve své seminární práci s názvem „Zduř Péro Kuř“ varují, že jde do tuhého.

A teď od ještě blíž k samotným kořenům problému: Italské Hřbitovy prý v souvislosti s čerstvými statistikami aktuálně VIRvlastňuje švédská vláda.

Z roku 2029 je do České republiky roku 2020 vyslán zabijácký stroj podobný člověku. Má za úkol zabít Sarah KORONOVOU... Poselství této Terminatorovy mise však v Evropě skončilo Pravděpodobností zániku...

Pravděpobnost zániku? Ach, achich, tak jemné, smířlivé poselství? Natolik romantická, něžná, rozdušnělá zpráva? Zpráva dávající naději? Achich ach! Brian hovoří jasně: Čelem ke zdi. „K líci – zbraň – pal!“

A na závěr válka... Válka s nebem (kapelu snad ani nemusím jmenovat)? Nebo Válka s peklem? Nebo Válka s člověkem? Nebo válka s WHO - Válka s KÝM ;-)

Milujte se a množte se, tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>