Nová "stará" skladba od WELICORUSS je online!!!

Nová "stará" skladba od WELICORUSS je online!!!

O této staronové skladbě Alex říká: 

Přátelé,
existuje song, který se z nějakého důvodu neobjevil na našem debutovém albu “Wintermoon Symphony” z roku 2008 a až teď, o 13 let později jsme se rozhodli ho vydat! Song “Mermaid” byl natočen už dávno a zachoval si originální zvuk, naší nedokonalou hráčskou techniku a atmosféru starého Ruska. 
Hlavní zpěvová linka byla nazpívána Aigul Bralinovou a je to asi nejlepší natočená verze (věřte nám, mnoho zpěvaček se pokoušelo o to samé a neuspělo).
Styl “Mermaid” je úplně jiný od toho co normálně děláme ale i přesto si myslíme, že jde o zajímavou věc - nezapomeňte nám napsat co si o tom myslíte dole v komentářích!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Friends,
there is one song that for some reason wasn`t included in our debut album "WinterMoon Symphony" in 2008 and only now, 13 years ago, we decided officially to release it! It`s called "Mermaid" and was recorded at that distant time, retained its original sound, our imperfect technique of playing instruments and of course atmosphere of old Rus. Main vocal line performed by Aigul Bralinova and this is one of the best versions of this song (believe us, many female vocalists tried to perform it, but not everyone succeeded in doing it properly).

Certainly the style of "Mermaid" is quite different from what we are doing now, but in any case, we are interested in your opinion - please write below what do you think about it?

Listen it on:
SPOTIFY:https://cutt.ly/…tBq
APPLE MUSIC: https://cutt.ly/…oqv
VK MUSIC: https://cutt.ly/…skN
AMAZON: https://cutt.ly/…gE9

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>