NICE TO EAT YOU představují headlinera festivalu UNITED IN BRUTALITY

NICE TO EAT YOU představují headlinera festivalu UNITED IN BRUTALITY

Agentura NICE TO EAT YOU představuje headlinera metalového festivalu UNITED IN BRUTALITY, který se koná, jako již tradičně, v areálu Kempu U Ferdinanda v Srbské Kamenici, v termínu 8. až 10. září 2022. Všichni fanoušci poctivého death metalu by tedy měli zbystřit, jelikož v pátek 9. září k nám až z americké Floridy dorazí kapela MASSACRE! V loňském roce se po dlouhé pauze vrátili na scénu s deskou Resurgence a letos vyšlo 1. července EP Mythos.

Na UNITED IN BRUTALITY ale uvidíte i další skvělá jména. Ve čtvrtek 8.září se můžete těšit mimo jiné na SDI, SHAARK a TORR, v pátek 9.září, vedle již zmiňovaných MASSACRE a NECROSY, vystoupí i trojice výtržníků z východu ČAD. Sobotní závěr festivalu bude patřit kapelám ARAWN, AGREGATOR, OFFENCE, OVERCHARGE, BUTCHER, GALVANIZER.

Pro návštěvníky je mimo muziky zajištěno parkování a stanování přímo v areálu Kempu U Ferninanda a k dispozici je i ubytování v chatkách . Vstupenky na celý festival bude možné zakoupit i na místě za 1200 Kč. V prodeji budou i vstupenky dvoudenní (pátek + sobota) za za 1000 kč.

 

Více informací najdete zde:

www.nteydeathfest.cz

https://www.facebook.com/nteydeathfest

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>