NEZABÍJEJ HUDBU, KDYŽ ZA TO NEMŮŽE!  aneb DĚDKOVO KORONAVIROVÉ DESATERO

NEZABÍJEJ HUDBU, KDYŽ ZA TO NEMŮŽE! aneb DĚDKOVO KORONAVIROVÉ DESATERO

Nikdy bych si býval nemyslel, že tento článek napíšu (promiňte, málem jsem možná osudově napsal „napíču“). Ale teď musím. I z toho důvodu, že se to dotýká kulturních akcí, tj. hudby, pro kterou na tomto webu žijeme, kterou milujeme a které věnujeme svůj volný čas.

Pod vlivem našich papalášů, odborníků i pseudoodborníků, hlav i nehlav státu (rozuměno hlava nehlava) a dalších všelijakých individuí, která se pod rouškou zdraví jeví mnohdy velmi nezdravými již od pohledu, sděluji následující (s vědomím, že to je pouze můj osobní názor):

  1. Odmítám názorovou platformu duality očkování – neočkování. Prosazuji triádu očkování – neočkování – přirozená imunita (potažmo protilátky). Odmítám argument, že není známa hladina dostatečných protilátek, protože pak by nemohla být tato hladina známa ani po očkování, a tím pádem by nemohlo být propagováno.
  2. Důsledkem nesmyslného přístupu je tzv. „zdravotnický“ paradox: protežováni jsou jedinci, kteří covid prodělali. Takže když má někdo relativně slabou imunitu, pročež covid dostane, tak je lepší než ten, kdo má přirozenou imunitu silnou natolik, že nemoc vůbec nedostane. Takže slabší jedinci jsou společensky méně škodliví než ti silní. Posílám ironické bravo!
  3. Mám recept proti covidu, který ovšem není našimi pseudopolitiky akceptovatelný. Winston Churchill sliboval „Krev, pot a slzy.“ Byl ve válce. My jsme taky ve válce, byť jiné. Možná se vám to nebude líbit, ale je to jediné spolehlivé řešení: hermeticky uzavřít hranice. Základní problém je totiž to, že koronavirová krize probíhá na světě v různých časových vlnách. Když u nás odezní, lidi vyjedou do ciziny, tam tu vlnu chytí a přivezou ji zpět. Jedině uzavření hranic zabrání tomuto vzájemnému předávání viru.
  4. Další důsledky uzavření hranic: podpora domácímu cestovnímu ruchu, protože lidi nebudou utrácet za zahraniční, ale tuzemskou dovolenou. Dále: Podpora tuzemských zemědělců a jiných výrobců, protože se nebudou utrácet peníze za zahraniční zboží, ale za to tuzemské. Argument, že nejsme v něčem soběstační? Ale proč nejsme? Protože tuzemskou výrobu zlikvidoval laciný dovoz. Regenerace je možná, stejně jako lidská játra.
  5. Já vím, teď mi řeknete, že přemýšlím jak komanč, resp. Číňan. Že chci zrušit svobodu cestování a tak. Ale já ji nechci zrušit pro sebe, pro svůj klid, jak to dělali komanči, já chci zrušit menší svobodu pro větší svobodu, a to je zásadní rozdíl. Já z tohoto způsobu taky nejsem nadšený, leč bohužel, jiné řešení není.
  6. Pokračujme - argumenty tzv. aktivistů za lidská práva? Je lepší totalita navenek, nebo totalita uvnitř? Virus je totalita. Pokud zavřeme hranice, čeká nás sice totalita ve směru ven, ale uvnitř budeme svobodní, bez jakýchkoliv omezení, bez lockdownů, bez nutnosti očkování. Vyberme si svobodně, co tedy vlastně chceme. Naše země je krásná, a moudří si s ní vystačí. Znám tolik jedinců, kteří byli v Tunisu, a v životě neviděli Nový hrad u Adamova.   
  7. Opatření jen pro politiky? Jak si jinak vysvětlit, že opatření jsou mířena do sfér, kde nejsou žádná epicentra nákazy, tj. do restaurací, hospod, hudebních klubů atd.? Opět to lze vysvětlit jen politicky. Nevíme co, tak musíme něco. Proto zakážeme, resp. omezíme koncerty, třebaže se tam žádné nákazy neprokazují! RUM DĚSÍ VIR!
  8. Svými tendencemi se jedna nejmenovaná země bohužel vrací k totalitnímu režimu Rakouska-Uherska, jehož principů se zřejmě ve svém přetrvávajícím nesmyslném konzervatismu nikdy nezbavila, a navíc tím popírá i relativní svobodomyslné důsledky 1. světové války. Nikdy prosím nepáchejme zločin na vlastních lidech! Á propos, chceme zpátky do režimu Rakouska-Uherska? Nota bene které nás nikdy nepřijalo jako rovnoprávné?
  9. Prosím rozumné lidi této země, zachovejte si selský rozum a nenaslouchejte rozličným prapodivným individuím, byť s VŠ diplomem, kteří vědí všechno (málem jsem napsal lejno). Já znám tolik studovaných lidí, kteří neví nic, a tolik neštudáků, kteří je myšlenkově přečůrají! Prosím o zdravý selský rozum.
  10. A to je ta krásná země, země česká, domov můj - - - země česká, domov můj???

 

Tento článek vyjadřuje pouze můj osobní názor. Ahoj, tady Dědek.

obrázek:euc.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>