Největší dar - Daria s Bolkem

Největší dar - Daria s Bolkem

Že se paní Daria Hrubá, famózní zpěvačka a kytaristka brněnské neustále zdravě nadržené skupiny Loretta, slušně pohybuje v brněnském studiu České televize (spolu s Emilem Kopřivou), to ví asi každej. Ale že jako režisérka točí pohádku s Bolkem Polívkou, to jsem teda ještě nedávno  nevěděl . Tož to fakt ne. První pohádka v produkci Valachů, chů a chů a chů! 

A to není jediný unikát, totiž pohádka ve valašské produkci. Pamatujete si, že by nějakou takovou věc točily dvě režisérky? Rozumějte, dvě baby?  Marta Santovjáková Gerlíková (to se fakt nedá zapamatovat) a Daria Hrubá (no tu si naštěstí pamatuju odjinud – viz Loretta). 

No co už, jak říká můj webmaster Míťas. Je to tak. Točí se pohádka, která by měla přijít do kin v říjnu letošního roku a v níž se představí půlka Bolkovy rodiny (Bůh Bolek, jeho dceruška - božská Anička a Chantal Poullain,  již jsem kdysi dávno v jakési orgastické alkoholické hře překřtil na „Plantal Šulén). 

A taky jakejsi lékař, kterýho ovšem tedy neznám, a jehož moje játra a ledviny doufám nikdy nebudou muset znát. No on je to prej chirurg –cit. „Byla to osvěžující změna být na jeden den místo chirurga bohem,“ líčil s úsměvem zážitky z natáčení světově uznávaný oční chirurg Pavel Stodůlka. Ty wole, oční chirurg, to teda koukám! 

Největší dar se ta pohádka jmenuje. Těšíme se. Ale stejně si myslím, že pro nás je Největší Dar paní Daria Hrubá – se Shaumal si ji pamatujeme z letního a prvního Dalečína, krásně vstřícná baba, usměvavá kráska, pohodová fakt pohodová ženská, točila se točila kolem tamějších stavení, a teď točí to, co symbolizuje ji samotnou – Největší dar. 

 Za verifikaci informací poděkování Pavle a Mirkovi.

Tady Dědek.

https://zlin.cz/zpravy/536354n-na-valassku-se-toci-nova-ceska-pohadka/
https://www.csfd.cz/film/726250-nejvetsi-dar/komentare/
https://valassky.denik.cz/zpravy_region/pohadka-nejvetsi-dar-je-postavena-na-lidech-ne-na-rozpoctu-20191122.html

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>