Nároďák Power Fest!!!

Nároďák Power Fest!!!

NÁROĎÁK POWER FEST – FESTIVAL PLNÝ METALOVÉ ENERGIE

Tento festival byl původně plánován na termín 18.4.2020. Z nám známých důvodů se však nemohl konat. Po vlně prvních uvolnění jsme zvolili nový termín a ten byl také s osmnáctkou. Festival však neměl na růžích ustláno, během léta doznala změn sestava kapel, a to několikrát.

Můžete se těšit na českobudějovické SEVEN a jejich poctivý heavy metal, moravské power metalisty POWER 5, jablonecké DANGAR SIX, hradecký TINNITUS a hořickou thrash death smečku VĚTRACÍ ŠACHTA. Ta náš festival otevře.

SEVEN

Českobudějovická heavy metalová formace okolo fenomenálního kytaristy Honzy Kirka Běhunka za mikrofonem se skvělým Jirkou Kombercem Vám přinese nezapomenutelný zážitek. Zazní písně nejen z aktuálního alba Můry.

heavy-rock'n'roll / České Budějovice

http://sevencz.com/

https://youtu.be/Xsqyn-QadqU

POWER 5

Oficiálně oznamují novou desku, která vyjde v únoru 2021. V ten samý měsíc skupina oslaví 25 let činnosti a k tomuto výročí se bude deska vztahovat. A v Nároďáku si uděláme takovou malou generálku na oslavu.

power-metal / Brumov-Bylnice

http://www.power5.cz/

https://youtu.be/JAHE2c2ZrNk

DANGAR SIX

Jablonecká hard&heavy banda, která už začíná být v Nároďáku stálicí. Aktuálně pracují na nové desce.

rock-metal / Jablonec nad Nisou

http://dangarsix.cz/

https://youtu.be/EgdtJRbXw14

 

 

TINNITUS

Tato hradecká kapela brázdí východočeská pódia již čtyři roky. V letošním roce, navíc po nahrání debutového alba, dochází v kapele k personálním změnám. Do kapely přichází na post zpěváka a kytaristy Miloš Koblmuller. Miloš se v jedné kapele opět potkává s baskytaristou Petrem Firmanen, a to po deseti letech. Kapele její nová tvář a směr velmi prospěl. Na podzim se chystají do studia a můžeme se zřejmě těšit na jejich EP.

heavy-metal / Hradec Králové

http://www.tinnitus-metal.cz/

https://youtu.be/VPC84sBJgJ4

VĚTRACÍ ŠACHTA

Kapela Větrací Šachta pochází z Hořic. Kapela byla založená někdy v roce 2016, ale důležitý rok byl až následující, kdy začali aktivně hrát a zdokonalovat jejich um (třeba si koupili nástroje). Začínali na underground punku, ale časem zjistili, že je to moc netáhne, a tak muziku posouvali tvrdšími směry, jako například Thrash a Death metal.  Za sebou mají desítky koncertů po České republice, hlavně tedy v Královehradeckém kraji.

Kapelní formace prošla už řadou personálních změn, hlavně na postu basáka se vyměnili už čtyři hudebníci. Ovšem teď již delší dobu hrají v stálé sestavě a to zpěv, kytara, baskytara a bicí. V současné době pracují na nahrávání alba, které se pomalu, ale jistě už rýsuje na světlo. Koncertní set dokážou zahrát dle prostoru jim daného, většinou kolem třičtvrtě hodiny.

Větrací Šachta je kapela, která se nebere až tak moc vážně, hrají pro zábavu jejich i fandů, nejsou nároční na honorář (po většinou jim ke štěstí stačí pivo a párek) a mají rádi kvalitní tvrdou muziku.

death-punk / Hořice

https://bandzone.cz/vetracisachta

https://youtu.be/MMgez0TlilI

Pátek 18.9.2020

FB: https://www.facebook.com/events/263532828193260/

Předprodej: http://www.narodakjaromer.cz/18-9-2020-narodak-power-fest/

Nároďák Jaroměř

Národní 54,

551 01 Jaroměř

http://www.narodakjaromer.cz/

mail: info@narodakjaromer.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>