Nahum na tour!

Nahum na tour!

Ostravská detonující a destruující kapela NAHUM vydala na podzim svoje třetí řadové cédéčko, které Česká pošta doveze až do práce (čímžto děkuji Ostravě i České poště). A stejně jako ono, totiž WITHIN DESTRUCTION, se nazývá i TOUR 2019 (15 Years Of Total Metal Massacre), jež tuto brigádu deathrash metalové práce čeká v aktuálním roce 2019.

V podstatě se jedná o mezinárodní turné takřka ve znamení  V4, neboť kromě České republiky zahrnuje i Slovensko a Polsko. Barevný ferman byl rozeslán spolu s CD, nicméně jelikož může pivopitelně nabývat průběžných časových změn, doporučujeme sledovat ofiko stránky Nahumu (například facebook.com/nahummetal/ nebo bandzone.cz/nahum).

My, jakožto brněnský metalový web, pro Vás vybíráme zastávky víceméně (okolo)brněnské, kdy stanice na Melodce je jasná a povinná: 

Pátek 8. března – BRNO, Melodka (+ Inner Sphere, Phylactery, Purnama, ČAD) 213/250 Kč, 18 h.
Sobota 6. dubna  - UHERSKÉ HRADIŠTĚ, klub Mír (+ Inner Sphere, Purnama, Cranial Carnage)
Pátek 11. října – VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, M-klub (+ Inner Sphere, Purnama)
Pátek 29. listopadu – HODONÍN, klub Nautilus (+ Inner Sphere, Purnama)

Zatímco zrození Nahumu byla tak trochu možná exhumace, nyní všem doporučuji „nahumaci“. NAHUMACE je totiž proces, kdy se skvěle nahumujete, nahumujete se skvělou muzikou, pak celou cestu domů humujete (což prosím nezaměňovat se sloganem, že je „homo jeté“), a jak tak furt jen tak humujete, a přes NA-HUM, pardon HUM-NA, konečtě dohumujete dom, tak sebou mlácnete mimo postel a hned víte, že jste WITHIN DESTRUCTION!

Na koncerty Nahum srdečně zve Dědek. 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>