Mistrovo kladivo utluče fans v Sonu!

Mistrovo kladivo utluče fans v Sonu!

Ano, je to tak, black metal prostě řekl JOO (záměrně nepíšu ano, možná chápete proč). Fenomenální „tuzemská hraběnka Bathory“ se rozhodla opět vykoupat v krvi fans naší milované moravské metropole - po beznadějně vyprodaném jarním řádění na Flédě nás tentokrát přivítá v chrámu světového soundu, totiž v Sono Centru, kdy avízována je 110 minut trvající bouře, anglicky řečeno Storm. 

No když už mi na black metalový jazyk přišel ten František (chtělo by se říct „rodák z blízké vesnice“, tzn. Prahy, ale zase nemusím vtipy za každou cenu, že), tak samozřejmě asi víte, že Master’s Hammer na Flédě nevystoupili v sestavě, jaká známa jest z jejich nejznámějšího, debutového alba Ritual, jímž se navěky věkův amen - to je ale fór! - zapsali do dějin tuzemských černých mší, nicméně dřívější členové byli nahrazeni jmény taktéž nadmíru tmavými, jako například Peťa Blackie Hošek, známý z Root anebo Cales, či zakladatel domácího black metalu, kníže Vlasta Henych. 

Jak pravil kdysi kdosi, MH byla vždycky čurina, akorát dřív se to tvářilo vážně, a teď už ne. Vždyť jen třeba hyperbolický název jednoho z posledních CD, Vracejte konve na místo, svědčí o nadhledu jako Belzebub. Ale to je dobře, sranda musí bejt, jinak bychom všichni skončili v Jámě pekel.  

Ovšem tam stejně asi skončíme, a sice v neděli 2. prosince 2018, jak již zmíněno, v brněnském Sono Centru. Poslední show MH před koncertní odmlkou! Start v 18 hodin, support švédští Nifelheim a tuzemští „rumíci“ Bohemyst, vstupné hodné kladivárenských mistrů, tj. 550 kachliček - tak bacha, ať na tý hromadě kachlí neuklouznete směrem do pekla. 
Aktuální informace lze sledovat kupříkladu tu: 

sonomusicclub.cz/event/masters-hammer-nifelheim-bohemyst/

A kterak zasvěceným známo, Sono Centrum má tvar koule, a já myslím, že tenhle nářez bude mít...taky koule!  

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>